Τεχνικό Γραφείο Καλαϊζής- Μάγκος: Μάθετε όλες τις λεπτομέρειες για το νέο “Εξοικονομώ – Αυτονομώ” με επιδότηση έως 85%

Στις 30 Νοεμβρίου ξεκινά το νέο επιδοτούμενο πρόγραμμα «Εξοικονομώ-Αυτονομώ» για την ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων με επιδότηση που φτάνει το 85%. 

Λόγω αυξημένης ζήτησης, το Τεχνικό Γραφείο των Μιχάλη Καλαϊζή και Μιχάλη Μάγκο έχει ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες για την ένταξη ακινήτων στο πρόγραμμα Εξοικονομώ κατ΄οίκον – ενεργειακή αναβάθμιση με επιδότηση έως 85%

Το τεχνικό γραφείο των πτυχιούχων ηλεκτρολόγων μηχανικών αναλαμβάνει ολόκληρη την διαδικασία του Εξοικονομώ , το οποίο εισέρχεται στην τελική ευθεία καθώς ξεκινά επίσημα 30 Νοεμβρίου 2020. 

Το νέο πρόγραμμα θα προσφέρει υψηλά οικονομικά και λειτουργικά οφέλη προς τα ελληνικά νοικοκυριά με ταυτόχρονη κάλυψη των ενεργειακών τους αναγκών. Υπενθυμίζεται ότι το «Εξοικονομώ-Αυτονομώ» θα έχει προϋπολογισμό 850 εκατ. ευρώ και θα παραμείνει «ανοιχτό» μέχρι εξαντλήσεως των διαθέσιμων πόρων ανά περιφέρεια. 

Το τεχνικό γραφείο των Μιχάλη Καλαϊζή και Μιχάλη Μάγκο αναλαμβάνει:

  • Την έκδοση οικοδομικών αδειών και αδειών λειτουργίας καταστημάτων
  • Ενεργειακά πιστοποιητικά  – Πυρασφάλειες – Ηλεκτρολογικά Σχέδια για ΔΕΗ
  • Προμήθεια και εγκατάσταση ζεστού νερού χρήσης , αντλιών θερμότητας, φωτοβολταϊκών για ξενοδοχεία , οικίες και κάθε είδους κτιριακού συγκροτήματος. 
  • ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΚΑΤ’ΟΙΚΟΝ 2020 -ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΜΕ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ
    ΕΩΣ 85%

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ :

ΜΕΤΣΟΒΟΥ 7, ΚΩΣ, ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΤΕΛ

ΤΗΛ.ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ :

22420 25450- 6946154955

©2020 radioproto.gr is made with by