Γιαννιώτικο: 438 ευρώ στο κουτί αγάπης για τον Μιχάλη

 

Γιαννιώτικο: 438 ευρώ στο κουτί αγάπης για τον Μιχάλη

438 ευρώ συγκεντρώθηκαν από το κουτί αγάπης για τον Μιχάλη που τοποθετήθηκε στο παραδοσιακό αρτοποιείο «Γιαννιώτικο» στην πόλη της Κω. Τα χρήματα κατατέθηκαν την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου στο λογαριασμό του παιδιού.

 Το κουτί τοποθετήθηκε με πρωτοβουλία της επιχείρησης προκειμένου να ενισχυθεί η προσπάθεια του Μιχάλη ο οποίος δίνει μάχη με σοβαρά καρδιολογικά ζητήματα και το κόστος σε εξειδικευμένο καρδιολογικό κέντρο της Γερμανίας ξεπερνά τα 9.500 ευρώ.

Το «Γιαννιώτικο» ευχαριστεί όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και σε αυτές τις δύσκολες εποχές, προσέφεραν οικονομικά. Ένα μεγάλο μπράβο για ακόμη μία φορά στην τοπική κοινωνία της Κω που διαθέτει γρήγορα αντανακλαστικά σε ζητήματα υγείας αλλά και σε επιχειρήσεις, όπως το Γιαννιώτικο που προσπαθούν να ενισχύσουν τέτοιες προσπάθειες.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Γ. Ανδρουλάκης: «Η κυκλική οικονομία δεν αφορά τους λίγους, κάποιους ακτιβιστές του περιβάλλοντος. Είναι μονόδρομος για το μέλλον»

  Γ. Ανδρουλάκης: «Η κυκλική οικονομία δεν αφορά τους λίγους, κάποιους ακτιβιστές του περιβάλλοντος. Είναι μονόδρομος για το μέλλον» Στα σημαντικά οφέλη που θα προκύψουν

©2020 radioproto.gr