SOS εκπέμπει ο Δήμαρχος Λέρου λόγω της λειψυδρίας

SOS εκπέμπει ο Δήμαρχος Λέρου λόγω της λειψυδρίας

Πηγή: www.vimatisko.gr

ΟΔήμαρχος Λέρου Τιμόθεος Κωττάκης επανέρχεται στο θέμα της έλλειψης νερού στο νησί, με έκτακτη ανακοίνωσή του, εξηγώντας την κατάσταση που παρέλαβε η δημοτική αρχή, τις κινήσεις που έχουν γίνει για την επίλυση του προβλήματος, τονίζοντας ότι το ζήτημα της λειψυδρίας είναι τεράστιο, αφορά όλους και δεν χωράνε ψεύδη και παραπληροφόρηση για τη δημιουργία εντυπώσεων.

Σήμερα ο Δήμαρχος απέστειλε επιστολή με τη μορφή του κατεπείγοντος προς το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής επισημαίνοντας ότι είναι επιτακτική ανάγκη η μεταφορά νερού σε καθημερινή βάση με υδροφόρο πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού για να καλυφθούν οι ανάγκες της Λέρου, καθώς μόνο στο Κέντρο Υποδοχής Μεταναστών φιλοξενούνται 2.000 άτομα, που υδροδοτείται αποκλειστικά από τον δήμο.

Αναλυτικά όπως αναφέρει ο κ. Κωττάκης:

Ε Κ Τ Α Κ Τ Ο !!!!!!
 Αισθάνομαι την υποχρέωση να ενημερώσω όλες και όλους εσας για την πραγματική κατάσταση της ελλειψης νερού στο νησι μας.
 Ιδιατερως του δημοτικους συμβουλους της αντιπολιτευσης. Το τι παραλάβαμε, είναι γνωστό και αληθές.
 Όποιος πολίτης ή δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης πιστεύει πως οι κινήσεις που έκανα για την επίλυση του προβλήματος δεν ηταν ουτε άμεσες, ούτε επαρκείς, ουτε αποτελεσματικες, αναμένω προτάσεις για την καλύτερη διαχείριση του θέματος, είτε δημοσίως είτε σε εμένα προσωπικά στο γραφείο μου, που θα είναι και μεγάλη μου χαρά.
 Το πρόβλημα είναι τεράστιο, αφορά όλους μας και δεν χωράνε ούτε ψεύδη, ουτε λασπολογιες αλλα ουτε και αερολογίες με μοναδικό σκοπό τη δημιουργία εντυπωσεων.
 Όποιες και οποίοι θελήσουν να μάθουν την πραγματική κατάσταση του σήμερα, παρακαλώ να διαβάσουν την κατεπείγουσα επιστολή μου στους αρμόδιους υπουργούς που επισυνάπτεται.

 

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Αναβάθμιση για το ελικοδρόμιο της Νισύρου – Ένα έργο πνοής για το νησί μας ολοκληρώθηκε με επιτυχία

Αναβάθμιση για το ελικοδρόμιο της Νισύρου – Ένα έργο πνοής για το νησί μας ολοκληρώθηκε με επιτυχία Με αισθήματα ικανοποίησης ο Δήμος Νισύρου ανακοινώνει την

Ενημέρωση

Τρεις συλλήψεις σε Κω και Κάλυμνο για παράνομη εργασία, αυθαίρετες κατασκευές και τροχαίο με τραυματισμό αστυνομικού

Τρεις συλλήψεις σε Κω και Κάλυμνο για παράνομη εργασία, αυθαίρετες κατασκευές και τροχαίο με τραυματισμό αστυνομικού Τρεις διαφορετικές υποθέσεις που αφορούν παραβάσεις της νομοθεσίας καταγράφηκαν

©2020 radioproto.gr