Στην Αρχάγγελο συναντήθηκε χθες με τους πολίτες ο Τομεάρχης Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας και υπ. Βουλευτή Δωδεκανήσου, κ. Μάνο Κόνσολα.

Ο υπ. Βουλευτής ζήτησε από τους πολίτες να συμμετέχουν μαζικά στις εκλογές της 7ης Ιουλίου για να ολοκληρωθεί η μεγάλη πολιτική αλλαγή που ξεκίνησε με την ψήφο των ευρωεκλογών και να στείλουν το μήνυμα για την Ισχυρή και Αυτοδύναμη ανάπτυξη που έχει ανάγκη η χώρα.

«Καμία ψήφος δεν πρέπει να πάει χαμένη σε κόμματα των άκρων και του περιθωρίου, τόνισε ο Μάνος Κόνσολας, που αναφέρθηκε ταυτόχρονα και στις προγραμματικές δεσμεύσεις της Νέας Δημοκρατίας για τη στήριξη των αδύναμων συμπολιτών μας, που περιλαμβάνουν:

– Καθιέρωση του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος για 800.000 πολίτες.

-Διεύρυνση των δικαιούχων για τα επιδόματα ανεργίας.

– Προγράμματα ταχύρρυθμης κατάρτισης, με πιστοποίηση, για τους μακροχρόνια ανέργους.

– Ίσες ευκαιρίες για τα άτομα με αναπηρία με μέτρα όπως η θεσμοθέτηση της ειδικότητας του προσωπικού βοηθού και η ενίσχυση της “ανεξάρτητης διαβίωσης”.

– Νέα προγράμματα σπουδών για τις σχολικές δομές ειδικής αγωγής προσαρμοσμένα στο είδος της αναπηρίας και τις ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες που συνεπάγεται.

– Κανένα παιδί δεν θα μένει εκτός παιδικού σταθμού: Για κάθε παιδί που δεν βρίσκει θέση σε δημοτικό παιδικό σταθμό, θα υπάρχει μηνιαίο κουπόνι 180€, για χρήση σε βρεφονηπιακό σταθμό της επιλογής των γονέων.

 

Κατηγορίες: Ενημέρωση

©2020 radioproto.gr is made with by