Το Albergo Gelsomino & Aqua Blu βραβεύτηκαν στα Greek Hotel of the Year Awards Winners

Share This Post

Το Albergo Gelsomino & Aqua Blu βραβεύτηκαν στα Greek Hotel of the Year Awards Winners

Για πέμπτη συνεχή χρονιά, και μέσα από μια λαμπερή τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα Γουλανδρή, τα Greek Hotel of the Year Awards ανέδειξαν κάποια από τα πιο ξεχωριστά ξενοδοχεία της Ελλάδας.

 

Ανάμεσα στους νικητές βρίσκονται για άλλη μια χρονιά τα ξενοδοχεία του ομίλου Epic Hotel Group. Συγκεκριμένα, το Albergo Gelsomino διακρίθηκε με Gold Award στην κατηγορία Historic Hotel, ενώ το Aqua Blu Boutique Hotel + Spa διακρίθηκε με Bronze Award στην κατηγορία Adults Only Hotel/Resort.

 

Τα Greek Hotel of the Year Awards αναδεικνύουν κάθε χρόνο ξενοδοχεία μοναδικού χαρακτήρα κάθε τύπου και μεγέθους σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Από την πρώτη κιόλας χρονιά του θεσμού, τα ξενοδοχεία του ομίλου Epic Hotel Group αναδεικνύονται ανάμεσα στα καλύτερα ξενοδοχεία της Ελλάδας, μια αξιοσημείωτη διάκριση που αναδεικνύει και το νησί της Κω.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Advertorials

Περίπτερο “Το Πουλί” Λέρος: Το καλοκαίρι έφτασε με όλα τα αγαπημένα παγωτά όλων των εταιρειών! 

  Περίπτερο “Το Πουλί” Λέρος: Το καλοκαίρι έφτασε με όλα τα αγαπημένα παγωτά όλων των εταιρειών!  Το καλοκαίρι έφτασε αφού εδώ και λίγες απολαμβάνουμε τα

Αθλητικά Νέα

ΑΟ Πυλί Κω: Σε ξέφρενους πανηγυρισμούς ξέσπασε ο Γιώργος Νικητιάδης με τη νίκη της ομάδας απέναντι στο ΑΟ Διαβολίτσι

ΑΟ Πυλί Κω: Σε ξέφρενους πανηγυρισμούς ξέσπασε ο Γιώργος Νικητιάδης με τη νίκη της ομάδας απέναντι στο ΑΟ Διαβολίτσι Στην “καυτή” έδρα του ΑΟ Πυλίου

©2020 radioproto.gr is made with by