Το Albergo Gelsomino & Aqua Blu βραβεύτηκαν στα Greek Hotel of the Year Awards Winners

Το Albergo Gelsomino & Aqua Blu βραβεύτηκαν στα Greek Hotel of the Year Awards Winners

Για πέμπτη συνεχή χρονιά, και μέσα από μια λαμπερή τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα Γουλανδρή, τα Greek Hotel of the Year Awards ανέδειξαν κάποια από τα πιο ξεχωριστά ξενοδοχεία της Ελλάδας.

 

Ανάμεσα στους νικητές βρίσκονται για άλλη μια χρονιά τα ξενοδοχεία του ομίλου Epic Hotel Group. Συγκεκριμένα, το Albergo Gelsomino διακρίθηκε με Gold Award στην κατηγορία Historic Hotel, ενώ το Aqua Blu Boutique Hotel + Spa διακρίθηκε με Bronze Award στην κατηγορία Adults Only Hotel/Resort.

 

Τα Greek Hotel of the Year Awards αναδεικνύουν κάθε χρόνο ξενοδοχεία μοναδικού χαρακτήρα κάθε τύπου και μεγέθους σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Από την πρώτη κιόλας χρονιά του θεσμού, τα ξενοδοχεία του ομίλου Epic Hotel Group αναδεικνύονται ανάμεσα στα καλύτερα ξενοδοχεία της Ελλάδας, μια αξιοσημείωτη διάκριση που αναδεικνύει και το νησί της Κω.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Αθλητικά Νέα

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ «KOS ΜΤΒ#2 – 2024»

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ «KOS ΜΤΒ#2 – 2024» Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο διασυλλογικός αγώνας ορεινής ποδηλασίας KOS MTB#2 – 2024, στην Τσουκαλαριά,

©2020 radioproto.gr