Dermatology & Cosmetics Lab: Μεγάλη καλοκαιρινή προσφορά στην θεραπεία κρυολιπόλυσης Coolsculpting by Zeltiq για απώλεια τοπικού πάχους σε μία επίσκεψη!

 

Dermatology & Cosmetics Lab: Μεγάλη καλοκαιρινή προσφορά στην θεραπεία κρυολιπόλυσης Coolsculpting by Zeltiq για απώλεια τοπικού πάχους σε μία επίσκεψη!

 

Για ραντεβού : 22420 22822

Στο Dermatology & Cosmetics Lab μπορείτε να διώξετε το λίπος παγώνοντάς το! Για λίγες ημέρες το σύγχρονο δερματολογικό κέντρο της Κω και η γιατρός dr. Σμάρω Τσαούση,  σας προσφέρουν τη δυνατότητα να απολαύσετε τη μοναδική θεραπεία σε τιμή προσφοράς ενόψει καλοκαιριού! Μία μόνο συνεδρία αρκεί για να πείτε αντίο στο τοπικό λίπος και ναι σε σούπερ εμφανίσεις στην παραλία! 

ΠΕΙΤΕ ΑΝΤΙΟ ΣΤΟ ΕΠΙΜΟΝΟ ΛΙΠΟΣ

Το Coolsculpting είναι μια επαναστατική μη χειρουργική διαδικασία λιπογλυπτικής σώματος. Με τη χρήση του ψύχους αναγκάζει τα λιποκύτταρα να μπουν σε «απόπτωση» και να αποβληθούν από τον οργανισμό «φαγοκυττάρωση » με ένα φυσιολογικά βιολογικό τρόπο.

Όλα Για Την Κρυολιπόλυση
Η κρυολιπόλυση είναι μια μέθοδος που αφαιρεί το τοπικό λίπος χωρίς νυστέρι, ενέσεις ή αναισθησία. Αποτελεί μια μη χειρουργική, κλινικά δοκιμασμένη διαδικασία που επιλεκτικά μειώνει το ανεπιθύμητο λίπος χρησιμοποιώντας την τεχνολογία της ψύξης. Τα στοχευμένα λιποκύτταρα του σώματος ψύχονται και επιφέρεται έτσι μια φυσική, ελεγχόμενη απώλεια αυτών των λιποκυττάρων, χωρίς να επηρεάζεται ο δερματικός ιστός που τα περιβάλλει. Η μέθοδος της κρυολιπόλυσης βασίζεται στην αρχή του ψύχους: όταν τα λιποκύτταρα εκτίθενται σε δριμύ ψύχος, πεθαίνουν και εξαλείφονται με φυσικό τρόπο από το σώμα.

 
Γιατί Να Κάνω Κρυολιπόλυση;
Στο Dermatology & Cosmetics Lab χρησιμοποιούμε το πιο εξελιγμένο σύστημα κρυολιπόλυσης  που έχει πάρει έγκριση από τον αμερικανικό FDA. Αντιμετωπίζει άμεσα τα ψωμάκια και το περιττό λίπος που δεν αντιδρά σε καμία άσκηση ή διατροφή. Είναι τόσο άμεση η δράση του που με μία μόνο εφαρμογή αρχίζετε να βλέπετε ένα πιο σφριγηλό και καλλίγραμμο σώμα, γρήγορα, ανώδυνα και με μη επεμβατικό τρόπο.

Ποια Είναι Τα Στάδια Της Κρυολιπόλυσης;
Δυο κεφαλές που δημιουργούν υποπίεση και αναρροφούν την πάσχουσα περιοχή κατεβάζουν την θερμοκρασία από -5 ως -10 βαθμούς. Αποδομούν έτσι τα λιποκύτταρα αφήνοντας τους ιστούς ανέπαφους. Στα σημεία που επιθυμούμε να γίνει η θεραπεία, απλώνεται μια γέλη η οποία καλύπτεται με μεβρανη, πάνω στην οποία εφαρμόζεται η ειδική κεφαλή. Να σημειώσουμε ότι υπάρχουν πέντε διαφορετικές κεφαλές, κάθε μία ιδανική για διαφορετική περιοχή του σώματος. Η αίσθηση που έχει κανείς κατά τη διάρκεια της θεραπείας είναι αυτή του κρύου στο σημείο όπου εφαρμόζεται η θεραπεία. Η συνεδρία κρατάει περίπου μία ώρα και, στη συνέχεια, ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει άμεσα στην καθημερινότητά του.

Πόσο Αποτελεσματική Είναι Η  Κρυολιπόλυση;
Μετά από κάθε θεραπεία κρυολιπόλυσης, εκτιμάται ότι αποβάλλεται περίπου 20% – 40% των λιποκυττάρων στην περιοχή εφαρμογής, γι’ αυτό συνιστάται να πίνετε πολύ νερό ώστε να διευκολυνθεί αυτή η αποβολή. Από τη στιγμή που τα λιποκύτταρα κρυσταλλοποιηθούν και αποβληθούν δεν ξαναδημιουργούνται, εφόσον τηρείται μελλοντικά ένας υγιεινός τρόπος ζωής. Το αποτέλεσμα ξεκινά να γίνεται εξαιρετικά ορατό 20 μέρες μετά τη συνεδρία και η τελική εκτίμησή του είναι στις 60-90 μέρες, οπότε και οι εξειδικευμένοι γιατροί του Dermatology & Cosmetics Lab θα εκτιμήσουν αν θα ακολουθήσει επόμενη συνεδρία.

Πως Συνδυάζεται Η Κρυολιπόλυση Με Άλλες Θεραπείες Λιπόλυσης;
Για ακόμα καλύτερα καλύτερα αποτελέσματα μετά την κρυολιπόλυση, οι ειδικοί συνιστούν ισορροπημένη άσκηση και διατροφή. Ανάλογα με την περίπτωση, η κρυολιπόλυση μπορεί να συνδυαστεί με:

  • Θεραπεία Cavitation
  • Μεσοθεραπεία Λιπόλυσης
  • Laser Λιπαναρρόφηση
  • Νήματα σώματος για ανόρθωση

Γιατί Να Προτιμήσω Την Κρυολιπόλυση;
Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα της κρυολιπόλυσης είναι ότι χάνουμε το λίπος από εκεί ακριβώς που θέλουμε, όπως η κοιλιά, το πλάι της μέσης, οι γλουτοί και το εσωτερικό των μηρών. Η θεραπεία είναι μη επεμβατική και εντελώς ανώδυνη, ενώ αποτελεί ένα φυσικό τρόπο μείωσης του λίπους. Είναι μια ασφαλής διαδικασία που δεν χρειάζεται εισαγωγή σε νοσοκομείο και νυστέρι, οπότε αποφεύγεται οποιαδήποτε ταλαιπωρία, όπως ράμματα, πόνος, χρόνος ανάρρωσης. Η συνεδρία γίνεται μία φορά σε κάθε περιοχή και κρατάει περίπου μία ώρα η οποία είναι ευχάριστη για τον ασθενή ο οποίος μπορεί ν’ ακούει μουσική ή να διαβάζει το βιβλίο του. Μετά το τέλος της συνεδρίας, είναι εμφανώς βελτιωμένη η όψη του δέρματος, ενώ ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει άμεσα ανενόχλητος στην καθημερινότητά του.

Ποιοι Μπορούν Να Κάνουν Κρυολιπόλυση;
Δεδομένου ότι η κρυολιπόλυση δεν διευκολύνει την απώλεια βάρους, αλλά στοχεύει πρωτίστως στην αφαίρεση του τοπικού λίπους και στην βελτίωση του περιγράμματος του σώματος, η θεραπεία δεν απευθύνεται σε υπέρβαρα άτομα. Πιο συγκεκριμένα, είναι ιδανική μέθοδος για να εξαλείψει το επίμονο τοπικό πάχος το οποίο αντιστέκεται σε δίαιτες ή άσκηση.

Τα αποτελέσματα της κρυολιπόλυσης είναι απολύτως συγκρίσιμα με επεμβατικές μεθόδους όπως η λιποαναρρόφηση. Τα κύτταρα λίπους εξαφανίζονται και οι πόντοι χάνονται φυσικά. Δεν επανέρχονται εφόσον βέβαια εξακολουθείτε να ασκείστε και να προσέχετε τη διατροφή σας διατηρώντας το βάρος σας σταθερό. Αν προσέξετε τη δίαιτά σας και έχετε ένα πρόγραμμα ήπιας άσκησης τότε το νέο σας σώμα θα είναι σταθερά βελτιωμένο.
Η κρυολιπόλυση αντενδείκνυται σε περιπτώσεις όπου υπάρχει βηματοδότης, διαταραχές στην κυκλοφορία του αίματος,  δακτυλίδι στομάχου, όπως και σε περιοχές με πρόσφατη χειρουργική τομή.

Κλείστε σήμερα το ραντεβού σας για CoolSculpting σε τιμή προσφοράς για λίγες ημέρες !
Μαρμαρωτό Κως
Tηλέφωνο : 22420 22822

email:   

info@dcl.gr

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Αθλητικά Νέα

Το πρόγραμμα στο 7ο Kos 3X3 Basketball Festival

Το πρόγραμμα στο 7ο Kos 3X3 Basketball Στην πλατεία Ανταγόρα θα «χτυπά η καρδιά» του μπάσκετ για το πενθήμερο αφού από αύριο μέχρι και την

©2020 radioproto.gr