Dermatology and Cosmetics Lab: Προετοιμάστε το πρόσωπό σας για το καλοκαίρι

 

Dermatology and Cosmetics Lab: Προετοιμάστε το πρόσωπό σας για το καλοκαίρι

Ο ήλιος, η θάλασσα, ο νησιώτικος αέρας επηρεάζει το δέρμα μας. Πολλές φορές, χρειαζόμαστε μία επιπλέον βοήθεια για να είμαστε έτοιμες για τις παραλίες.

Απολαύστε τις πιο σύγχρονες θεραπείες για πρόσωπο και σώμα στο σύγχρονο δερματολογικό κέντρο της Κω, Dermatology and Cosmetics Lab. Ο μοναδικός χώρος ομορφιάς , προσφέρει την άνεση και την ασφάλεια που αναζητούμε αυτές τις εποχές.

Αφεθείτε στα χέρια των ειδικών και αναδείξτε την πιο λαμπερή πλευρά του εαυτού σας. Η δερματολόγος κα. Σμάρω Τσαούση μαζί με τους επιστημονικούς συνεργάτες, εφαρμόζουν μοναδικές θεραπείες πρωτοποριακές , χωρίς πόνο μέσα σε λίγη ώρα με άμεσα αποτελέσματα.

Για το καλοκαίρι το Dermatology and Cosmetics Lab προτείνει για το πρόσωπο:

Oxygeneo

Μια μη επεμβατική θεραπεία αντιγήρανσης προσώπου για μείωση των ρυτίδων και σύσφιξη που βελτιώνει την χρώση και την υφή του δέρματος με αποτελέσματα ορατά από την πρώτη συνεδρία.

Εμπνευσμένη από την τεχνολογία οξυγόνωσης του δέρματος, που γίνεται μέσω των φυσικών θερμών πηγών, η τεχνολογία Oxy Geneo, πραγματοποιείται με τη χρήση της κεφαλής Capsugen- μιας χρήσης για κάθε θεραπεία- και ενός ειδικού θεραπευτικού gel. Αρχικά, γίνεται μικροαπολέπιση προκειμένου να διεισδύσουν καλύτερα τα δραστικά συστατικά στην επιδερμίδα.

Κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος, αυτή η avant –garde πλατφόρμα νεότητας χαρίζει στο πρόσωπο νεανική λάμψη, αναζωογόνηση και σύσφιξη. Καθώς δεν προκαλεί κοκκινίλες και ερεθισμούς στο δέρμα.

Ωστόσο, για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα είναι απαραίτητες οι 6 συνεδρίες που επαναλαμβάνονται κάθε 7-15 μέρες. Ρωτήστε για τα ειδικά πακέτα προσφοράς και πείτε αντίο σε λεπτές γραμμές, κηλίδες.

Botox

Στις μέρες μας το Botox έχει αντικαταστήσει αρκετές χειρουργικές επεμβάσεις δεδομένου ότι προσφέρει άμεσα θεαματικά αποτελέσματα χωρίς την ταλαιπωρία ενός χειρουργείου. Απαιτείται μια απλή επίσκεψη στο ιατρείο, ενώ η εφαρμογή του είναι εύκολη και ασφαλής εξομαλύνοντας και, στη συνέχεια, ακόμα κι εξαλείφοντας τις γραμμές και τις ρυτίδες του προσώπου. Είναι μια μη επεμβατική μέθοδος που χρειάζεται ελάχιστο χρόνο αποθεραπείες επιτρέποντας την άμεση επιστροφή του ατόμου στις καθημερινές ασχολίες, ενώ τα θεαματικά αποτελέσματα αρχίζουν να είναι ορατά ήδη από τη δεύτερη ή τρίτη μέρα εφαρμογής της θεραπείας. Πολύ σημαντικό είναι, επίσης, να τονιστεί ότι το Botox δεν παρουσιάζει σοβαρές επιπλοκές, εφόσον εφαρμοστεί από ειδικό γιατρός, όπως ενδεχομένως άλλες παρεμβατικές θεραπείες ομορφιάς, πράγμα που το καθιστά κατάλληλο για σχεδόν όλες τις ηλικίες.

Ποιοι Μπορούν Να Κάνουν Μπότοξ;

Με το Botox προλαμβάνονται και αντιμετωπίζονται οι ρυτίδες έκφρασης του προσώπου (μέτωπο, μεσόφρυο, μάτια, μύτη, ρυτίδες λαιμού, στόμα, χείλια), με εξαίρεση αυτές που προκαλούνται από την ηλιακή ακτινοβολία. Στο Dermatology & Cosmetics Lab, οι ειδικευμένοι δερματολόγοι και πλαστικοί χειρουργοί εκτιμούν την κατάσταση και τη φυσιολογία του κάθε προσώπου και προτείνουν λύσεις οι οποίες οδηγούν σ’ ένα πιο νεανικό, λαμπερό και φρέσκο πρόσωπο χωρίς να αλλοιώνονται τα χαρακτηριστικά του. Κατάλληλοι υποψήφιοι για Botox θεωρούνται, γενικά, άτομα τα οποία είναι υγιή και δεν πάσχουν από κάποια νευρομυϊκή πάθηση, καθώς και άτομα τα οποία έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και γυναίκες που δεν εγκυμονούν ή θηλάζουν.  Σε κάθε περίπτωση, ο ενδιαφερόμενος πρέπει να δώσει στο γιατρό ένα πλήρες και ειλικρινές ιστορικό υγείας, ώστε ο γιατρός να μπορέσει να προβεί σε μια θεραπεία με κάλλιστα αποτελέσματα χωρίς να εγκυμονεί κανένας κίνδυνος.

Η διάρκεια δράσης του Botox είναι παροδική, πλήρως αναστρέψιμη και κυμαίνεται από 4 έως 6 μήνες κατά μέσο όρο με μια μικρή κινητικότητα που μπορεί να εμφανιστεί ήδη από τον 3ο μήνα. Επομένως θα πρέπει να επαναλαμβάνεται 2 με 3 φορές το χρόνο.

Υαλουρονικό οξύ

Το υαλουρονικό οξύ, το οποίο βρίσκεται ήδη στον οργανισμό μας σ’ ένα ποσοστό 56%, έχει τη μορφή διαφανούς γέλης κι εκχύνεται στα σημεία με ένεση. Ο στόχος του, λόγω της ιδιαιτερότητάς του να συγκρατεί νερό, είναι να γεμίσει τα σημεία τα οποία με την πάροδο του χρόνου, της ηλικίας αλλά και των βλαβερών καιρικών συνθηκών και των κακών συνηθειών της σύγχρονης εποχής, έχουν αρχίσει να χάνουν τη φυσική τους υγρασία και να αφυδατώνονται, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Είναι μια φυσικότερη μέθοδος από το Botox, ανταποκρίνεται σε μεγαλύτερο φάσμα αναγκών λόγω της φυσικής σύνθεσης που το διακρίνει και δεδομένου ότι απορροφάται αργά και ακίνδυνα από τον οργανισμό, περνάει μεγαλύτερο διάστημα μέχρι να επαναληφθεί η εφαρμογή.

Ποιοι Μπορούν Να Κάνουν Θεραπεία Με Υαλουρονικό Οξύ;
Το υαλουρονικό οξύ έρχεται εκεί που το botox μοιάζει ανεπαρκές. Το φυσικό αυτό “εμφύτευμα”, η πηχτή αυτή γέλη που λειτουργεί σαν πληρωτική ουσία, γεμίζει με φυσικό τρόπο τις πτυχώσεις και τις κοιλότητες του δέρματος. Οι έμπειροι δερματολόγοι και πλαστικοί χειρουργοί του Dermatology & Cosmetics Lab είναι απόλυτα εξειδικευμένοι στην θεραπεία με υαλουρονικό οξύ κι έτσι καταπολεμούν αποτελεσματικά:

 • Ρυτίδες κάθε είδους
 • Ουλές και σημάδια επίκτητα ή ακόμα κι εκ γενετής
 • Εντυπώματα προσώπου (μικρά λακκάκια στο πρόσωπο)

Το υαλουρονικό οξύ μπορεί να χρησιμοποιηθεί με επιτυχία και στις παρακάτω περιπτώσεις:

 • Για τη βελτίωση του σχήματος της μύτης
 • Για την αύξηση του όγκου των χειλιών
 • Για την καταπολέμηση των μαύρων κύκλων και των σακουλών των ματιών
 • Για τη διαμόρφωση και τον τονισμό του περιγράμματος του προσώπου
 • Για να τονίσουμε τα ζυγωματικά του προσώπου
Πόσο Αποτελεσματική Είναι Η Θεραπεία Με Υαλουρονικό Οξύ;
Το αποτέλεσμα της θεραπείας με ενέσιμο Υαλουρονικό οξύ, είναι μοναδικό και αναντικατάστατο γιατί είναι ο μόνος τρόπος να δώσουμε αυτό που λείπει ακριβώς εκεί που πρέπει. Είναι ένα μοντέρνο υλικό το οποίο μας επιτρέπει να κάνουμε εντυπωσιακά πράγματα, ακόμα και να μεταμορφώσουμε, με μέτρο πάντα, την εξωτερική εικόνα ενός ατόμου. Στο πρόσωπο τα πάντα είναι θέμα συμμετρίας και αναλογιών.

Η φιλοσοφία του Dermatology & Cosmetics Lab στηρίζεται στο ότι πρέπει πρώτα να κατανοήσουμε αυτό που “χαλάει” εικόνα που έχει το άτομο για τον εαυτό του και στη συνέχεια να παρέμβουμε, έτσι ώστε να έχουμε τα εντυπωσιακά αποτελέσματα του υαλουρονικού οξέως τα οποία θα είναι σίγουρα τα αναμενόμενα. Μετά τη χρήση του ενέσιμου υαλουρονικού οξέως οι ρυτίδες απαλύνονται, οι ατροφίες και τα ελλείμματα του ιστού διορθώνονται, η χαλάρωση, το περίγραμμα και το σχήμα του προσώπου βελτιώνονται, ενώ όσοι ενδιαφέρονται να διορθώσουν τις δομικές ατέλειες του σκελετού του προσώπου τους βρίσκουν στο υαλουρονικό οξύ μια πρωτοποριακή τεχνική πλαστικής προσώπου χωρίς νυστέρι.

Ultrasound– RF

Λεπτομέρειες Για Την Τεχνολογία Ultrasound – RF
H τεχνολογία Ultrasound – RF στο Dermatology & Cosmetics Lab είναι η απόλυτη μη επεμβατική θεραπεία για αντιμετώπιση της χαλάρωσης, λείανση ρυτίδων, παραγωγή νέου κολλαγόνου και σύσφιξη προσώπου και λαιμού. Αποτελεί το μυστικό ομορφιάς πολλών επωνύμων και star του Hollywood!Τα ηχητικά σήματα (ultrasound therapy) σε συνδυασμό με τα ραδιοκύματα (RF) αποτελούν ό,τι πιο σύγχρονο και νέο έχει να προσφέρει σήμερα η κοσμητική δερματολογία. Γυναίκες και άνδρες μπορούν να αφαιρέσουν χρόνια από την εμφάνιση τους και να χαρίσουν νεανικότητα στην όψη τους μέσω της τεχνολογίας νέας γενιάς εστιασμένων υπερήχων και ραδιοσυχνοτήτων.
Ultrasound-RF Therapy Ως Θεραπεία Προσώπου
Πρόκειται για πρωτοποριακή μέθοδο άμεσου λίφτινγκ χωρίς νυστέρι, με απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα ανόρθωσης και σύσφιγξης. Η θεραπεία αυτή μπορεί να εφαρμοστεί ακόμα και στα πιο ευαίσθητα σημεία του προσώπου, όπως τα μάτια, τα άνω και κάτω βλέφαρα, το οβάλ του προσώπου, το λαιμό και το ντεκολτέ.
Πόσο Αποτελεσματική Είναι Η Θεραπεία Ultrasound-RF;
Με την Ultrasound-RF Therapy παρατηρείται βελτίωση του περιγράμματος του προσώπου κατά 40% – 70%,  ενώ απαιτούνται περίπου έξι εφαρμογές για την επίτευξη του μέγιστου αποτελέσματος, ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε επιδερμίδας.Επιτυγχάνεται μια φυσική, ριζική και σε βάθος ανάπλαση, αναζωογόνηση, σύσφιξη και τόνωση του δέρματος και πιο συγκεκριμένα:

 • Σύσφιξη λαιμού και προσώπου
 • Εξαφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων
 • Επαναφορά του οβάλ του προσώπου
 • Μείωση των βαθιών ρυτίδων καθώς και των ρυτίδων έκφρασης
 • Δραστική αντιμετώπιση του διπλοσάγονου χωρίς χειρουργείο και ενέσεις

Νήματα προσώπου
Το ενέσιμο lifting με νήματα PDO, που εφαρμόζεται στο Dermatology & Cosmetics Lab, αποτελεί μια καινοτόμο και ασφαλή μέθοδο που μειώνει τη χαλάρωση του προσώπου και δίνει μια αίσθηση lifting στους χαλαρωμένους ιστούς χωρίς νυστέρι!

Είναι αναπόφευκτο ότι το δέρμα όλων θα εμφανίσει χαλάρωση με την πάροδο του χρόνου. Ειδικά στις σιαγόνες, στα μάγουλα, στην περιοχή του λαιμού και κάτω από το πηγούνι, το δέρμα χαλαρώνει και κρεμά αισθητά, προδίδοντας την απαρχή του γήρατος με τρόπο πιο εμφανή και από τις ρυτίδες.

Τα νήματα προσώπου PDO, που εφαρμόζονται στο Dermatology & Cosmetics Lab, είναι το πιο διακριτικό και αποτελεσματικό λίφτινγκ που υπάρχει αυτήν την στιγμή στις κοσμητικές θεραπείες πετυχαίνοντας ένα ορατή ανανέωση του δέρματος για ένα νεανικό πρόσωπο χωρίς χαλάρωση. Η διαδικασία διαρκεί όσο το μεσημεριανό σας γεύμα και δεν είναι καθόλου επεμβατική, ενώ έχει μηδενικό χρόνο αποθεραπείας που σας επιτρέπει να επιστρέψετε άμεσα στην καθημερινότητά σας.

Ανόρθωση Προσώπου Με Νήματα
Η ανόρθωση του προσώπου με νήματα PDO, που πραγματοποιείται στο Dermatology & Cosmetics Lab, είναι ιδανική για όσους έχουν από ήπια μέχρι και σημαντική χαλάρωση αλλά δεν επιθυμούν να υποβληθούν σε χειρουργείο. Είναι κατάλληλο για άτομα άνω των 35 ετών που εμφανίζουν τα πρώτα σημάδια χαλάρωσης, μετά από απότομη απώλεια βάρους, όπως επίσης και για φωτογηρασμένα ή λεπτά γονιδικά δέρματα.

Τα νήματα τοποθετούνται οριζόντια ή κάθετα στα σημεία που χρειάζονται σύσφιξη (στο λαιμό, στο μέτωπο, στο μεσόφρυο, στο οβάλ του προσώπου, στο ντεκολτέ) με συγκεκριμένο τρόπο ώστε να ανασηκωθεί η περιοχή. Η εισαγωγή τους γίνεται αφού προηγηθεί απλή, τοπική αναισθησία και ο αριθμός των νημάτων που θα χρησιμοποιηθούν δεν είναι προκαθορισμένος, αλλά εξαρτάται από την κάθε περιοχή και πρόβλημα ξεχωριστά. Έρευνες έχουν δείξει ότι ο μικροτραυματισμός που προκαλείται με την εισαγωγή των νημάτων, διεγείρει την παραγωγή νέου κολλαγόνου και υαλουρονικού οξέως με αποτέλεσμα να συνεχίζεται η παραγωγή τους και μετά το πέρας της διάρκειας ζωής των νημάτων.

Πως Γίνεται Το Λίφτινγκ Με Νήματα;
Τα νήματα προσώπου PDO είναι στην πραγματικότητα τα γνωστά χειρουργικά ράμματα που όλοι γνωρίζουμε και χρησιμοποιούνται εδώ και χρόνια με επιτυχία στην χειρουργική ιατρική, κυρίως στην καρδιολογία και την οφθαλμολογία. Τα συγκεκριμένα νήματα είναι φτιαγμένα από δύο ουσίες, από το πολυγαλακτικό οξύ και την πολυδιοξανόνη (PDO). Με τον καιρό οι ουσίες αυτές υδρολύονται αργά και προβλέψιμα σε διάστημα 180 – 240 ημερών. Αφομοιώνονται δηλαδή από τον περιβάλλοντα ιστό της περιοχής στην οποία εισήχθησαν. Το γεγονός αυτό διασφαλίζει πως δεν πρόκειται να έχετε μέσα στο δέρμα σας ένα ξένο σώμα.

Τα Πλεονεκτήματα Θεραπείας Με Νήματα Προσώπου
Το σημαντικότερο αυτής της ελάχιστα επεμβατικής μεθόδου είναι ότι το άτομο αποκτά άμεσα λείο, σφριγηλό και ανορθωμένο πρόσωπο, χωρίς ουλές και σημάδια, αφού δεν χρησιμοποιούνται τομές. Δεδομένου ότι για να τοποθετηθούν τα νήματα προσώπου PDO δεν απαιτείται κάποια ιδιαίτερη προετοιμασία, μπορείτε να κάνετε την θεραπεία οποιαδήποτε χρονική στιγμή επιθυμείτε. Μάλιστα, μπορείτε αμέσως μετά να επιστρέψετε στις κοινωνικές ή επαγγελματικές σας δραστηριότητες αφού δεν απαιτείται χρόνος ανάρρωσης. Επίσης, σπανίως παρατηρούνται επιπλοκές, αφού το υλικό δεν παραμένει μόνιμα μέσα στον οργανισμό αλλά απορροφάται μέσα σε 6-8 μήνες. Παρόλα αυτά το αποτέλεσμα μπορεί να κρατήσει μέχρι και 2 χρόνια, αφού, με τη διαδικασία, μπορεί να επιτευχθεί βελτιστοποίηση της παραγωγής του κολλαγόνου.

Πως Γίνεται Η Ανόρθωση Γλουτών Με Νήματα;
Η δράση και η χρήση των νημάτων PDO δεν εξαντλείται στην ανόρθωση του προσώπου. Επειδή τα νήματα είναι διαφόρων μεγεθών και διαμέτρων, οι εξειδικευμένοι δερματολόγοι και πλαστικοί χειρουργοί του Dermatology & Cosmetics Lab μπορούν να τα εφαρμόσουν και στο σώμα. Έτσι επιτυγχάνουν άμεση σύσφιξη και ανόρθωση γλουτών, μηρών, μπράτσων, στήθους ακόμα και κοιλιάς. Η βιοδιάσπαση των νημάτων γίνεται εντός 6 μηνών οπότε και απορροφώνται πλήρως. Όμως σε αυτό το διάστημα ο οργανισμός έχει δημιουργήσει ένα πλέγμα από κολλαγόνες και ελαστικές ίνες γύρω από τα νήματα που τοποθετήσαμε και για το λόγο αυτό τα αποτελέσματα της θεραπείας διαρκούν δώδεκα έως δεκαέξι μήνες.

Για περισσότερες πληροφορίες, πακέτα και ραντεβού:
Μαρμαρωτό Κως, Δωδεκάνησα, Ελλάδα 85300
T. +30 22420 22822
E.

info@dcl.gr

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Περιοδεία Διοίκησης στη Ρόδο και την Κω | Χορηγήσεις €350 εκατ. σε επιχειρήσεις των δύο νησιών την τελευταία τριετία

Περιοδεία Διοίκησης στη Ρόδο και την Κω | Χορηγήσεις €350 εκατ. σε επιχειρήσεις των δύο νησιών την τελευταία τριετία Διήμερη περιοδεία πραγματοποιεί η Διοίκηση της

Ενημέρωση

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Κω εορτάζει την επέτειο ίδρυσής του με μεγάλη «πράσινη» δράση για μικρούς και μεγάλους στην Μαρίνα Κω

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Κω εορτάζει την επέτειο ίδρυσής του με μεγάλη «πράσινη» δράση για μικρούς και μεγάλους στην Μαρίνα Κω 146 χρόνια από την

©2020 radioproto.gr