Φέτος το καλοκαίρι απολαύστε μοναδικές θεραπείες προσώπου και σώματος στο δερματολογικό κέντρο της Κω Dermatology and Cosmetics Lab. Ο ήλιος, η θάλασσα και οι χαλαρές ημέρες είναι ότι πρέπει για να αναδείξετε την καλύτερη πλευρά του εαυτού σας με σύγχρονες , εύκολες και ανώδυνες θεραπείες που εφαρμόζονται από την δερματολόγο κα. Σμάρω Τσαούση και τους εξειδικευμένους συνεργάτες της .

Για όλο τον Αύγουστο τρέχουν νέα πακέτα προσφορών που αφορούν καθαρισμό προσώπου με διαμάντι, θεραπεία Rf Cavitation σε σώμα και πρόσωπο με την χρήση ραδιοσυχνοτήτων , καθώς και μεσοθεραπεία προσώπου.

Μπορείτε να κλείσετε το πακέτο περιποίησης που σας ενδιαφέρει και να το εφαρμόσετε τον Αύγουστο ή τον Σεπτέμβρη.

ΠΑΚΕΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ 2019

  1. Rf Cavitation (ραδιοσυχνότητες) σώματος , προσώπου ειδικό πακέτο 6 συνεδριών με προνομιακή έκπτωση

      2. Με κάθε καθαρισμό προσώπου με διαμάντι, μικροκρυστάλλους και hydra facial, ΔΩΡΟ 1 καθαρισμό επιπλέον ή 1 θεραπεία RF ( ραδιοσυχνότητες ) προσώπου

      3. Με κάθε καθαρισμό  προσώπου με διαμάντι, μικροκρυστάλλους και hydra facial ΔΩΡΟ μία μεσοθεραπεία προσώπου. 

Λίγα λόγια για τις θεραπείες :

Θεραπεία Cavitation

Η μέθοδος Cavitation ή σπηλαίωση, που εφαρμόζεται στο Dermatology & Cosmetics Lab, αποτελεί την πιο δραστική, σύγχρονη, μη επεμβατική μέθοδο λιπογλυπτικής και προκαλεί απώλεια τοπικού πάχους και εξάλειψη της κυτταρίτιδας. Η πρωτοποριακή θεραπεία Cavitation βασίζεται στη δράση των υπερήχων και πρόκειται για γλυπτική του σώματος χωρίς αναισθησία, χωρίς ουλές, χωρίς ταλαιπωρία. Δεν απαιτείται αποχή από τις καθημερινές δραστηριότητες και παρουσιάζει μια ακίνδυνη εναλλακτική λύση για λιποαναρρόφηση. Το αποτέλεσμα είναι η άμεση απώλεια των λιποκυττάρων.

Τι Κάνει Η Θεραπεία Cavitation;

Η θεραπεία Cavitation αφαιρεί τα λιποκύτταρα, συσφίγγει το δέρμα και εξαφανίζει την κυτταρίτιδα.

Πόσο Αποτελεσματική είναι Η Θεραπεία Cavitation;

Μέσος όρος απώλειας λίπους από τη θεραπεία Cavitation είναι 2-4 εκατοστά από την πρώτη θεραπεία, ενώ αυτό αυξάνεται στις επόμενες 7 ημέρες. Για τα καλύτερα αποτελέσματα, συνιστάται πάντα να ακολουθείται σωστή διατροφή κι ένα πρόγραμμα άσκησης.

Σύσφιξη σώματος με ραδιοσυχνότητες

Οι Ραδιοσυχνότητες RF αποτελούν ότι πιο εξελιγμένο και άνετο υπάρχει στον τομέα της μη επεμβατικής θεραπείας για την σύσφιξη λιποδιάλυση και διαμόρφωση του περιγράμματος προσώπου και σώματος, χωρίς νυστέρι και ενέσεις. Η θεραπεία με Ραδιοσυχνότητες είναι απόλυτα γρήγορη και ανώδυνη και είναι ιδανική για κάθε τύπο δέρματος και κάθε χρονική περίοδο.

Μια εξειδικευμένη θεραπεία που φτάνει κάτω από την επιδερμίδα στο δέρμα μέχρι τον λιπώδη ιστό, προσφέροντας στο δέρμα σύσφιξη, τόνωση, λιποδιάλυση και ελαστικότητα, δρώντας ανώδυνα και ευχάριστα. Εφαρμόζεται τόσο στο σώμα όσο και στο πρόσωπο, με διαφορετικές κεφαλές μεν αλλά με την ίδια αποτελεσματικότητα. Ως αίσθηση, το μόνο που εισπράττει το υπό θεραπεία άτομο είναι μια θερμότητα η οποία όμως είναι ακίνδυνη και χωρίς προβλήματα: δεν δημιουργεί κοκκινίλες ή οποιοδήποτε άλλο σύμπτωμα.

Η θεραπεία με ραδιοκύματα-RF ενδείκνυται για:

Επιτάχυνση της λεμφικής λειτουργίας και μείωση της κυτταρίτιδας

Κυτταρική ανανέωση προσώπου και σώματος καθώς ενεργοποιούνται οι ινοβλάστες για την παραγωγή κολλαγόνου

Σμίλευση προσώπου και σώματος

Σύσφιξη μετά από κλασσική λιποαναρρόφηση, ειδικά αν έχει προηγηθεί απότομη μείωση σωματικού βάρους.

Θεραπείες Προσώπου

Ultrasound– RF

Λεπτομέρειες Για Την Τεχνολογία Ultrasound – RF

H τεχνολογία Ultrasound – RF στο Dermatology & Cosmetics Lab είναι η απόλυτη μη επεμβατική θεραπεία για αντιμετώπιση της χαλάρωσης, λείανση ρυτίδων, παραγωγή νέου κολλαγόνου και σύσφιξη προσώπου και λαιμού. Αποτελεί το μυστικό ομορφιάς πολλών επωνύμων και star του Hollywood!

Τα ηχητικά σήματα (ultrasound therapy) σε συνδυασμό με τα ραδιοκύματα (RF) αποτελούν ό,τι πιο σύγχρονο και νέο έχει να προσφέρει σήμερα η κοσμητική δερματολογία. Γυναίκες και άνδρες μπορούν να αφαιρέσουν χρόνια από την εμφάνιση τους και να χαρίσουν νεανικότητα στην όψη τους μέσω της τεχνολογίας νέας γενιάς εστιασμένων υπερήχων και ραδιοσυχνοτήτων.

 

Ultrasound-RF Therapy Ως Θεραπεία Προσώπου

Πρόκειται για πρωτοποριακή μέθοδο άμεσου λίφτινγκ χωρίς νυστέρι, με απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα ανόρθωσης και σύσφιγξης. Η θεραπεία αυτή μπορεί να εφαρμοστεί ακόμα και στα πιο ευαίσθητα σημεία του προσώπου, όπως τα μάτια, τα άνω και κάτω βλέφαρα, το οβάλ του προσώπου, το λαιμό και το ντεκολτέ.

Πόσο Αποτελεσματική Είναι Η Θεραπεία Ultrasound-RF;

Με την Ultrasound-RF Therapy παρατηρείται βελτίωση του περιγράμματος του προσώπου κατά 40% – 70%,  ενώ απαιτούνται περίπου έξι εφαρμογές για την επίτευξη του μέγιστου αποτελέσματος, ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε επιδερμίδας.

Επιτυγχάνεται μια φυσική, ριζική και σε βάθος ανάπλαση, αναζωογόνηση, σύσφιξη και τόνωση του δέρματος και πιο συγκεκριμένα:

Σύσφιξη λαιμού και προσώπου

Εξαφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων

Επαναφορά του οβάλ του προσώπου

Μείωση των βαθιών ρυτίδων καθώς και των ρυτίδων έκφρασης

Δραστική αντιμετώπιση του διπλοσάγονου χωρίς χειρουργείο και ενέσεις

Μεσοθεραπεία προσώπου

Το Dermatology & Cosmetics Lab είναι πάντα σύμμαχος των γυναικών, αλλά και των ανδρών, στην αέναη μάχη τους με το χρόνο και το κυνήγι της αιώνιας ομορφιάς και νιότης. Ένα από τα πιο σημαντικά εργαλεία σ’ αυτόν τους τον αγώνα είναι η μεσοθεραπεία, η οποία είναι γνωστή κιόλας από τα μέσα της δεκαετίας του 1950.

Η θεραπεία αυτή άρχισε να γίνεται πιο διαδεδομένη κυρίως όταν τα χημικά υλικά αντικαταστάθηκαν με την έκχυση πιο φυσικών τοξινών, όπως το υαλουρονικό οξύ. Ο όρος μεσοθεραπεία δεν απευθύνεται σε μια συγκεκριμένη θεραπεία, αλλά αναφέρεται σε τεχνική εκχύσεων που παλιότερα γίνονταν στο μεσόδερμα. Σήμερα, οι εκχύσεις αυτές μπορεί να γίνονται σε διαφορετικά επίπεδα, αλλά πάντα απαραίτητη προϋπόθεση είναι οι πολλαπλές μικρές εκχύσεις προκειμένου να γίνει διασπορά των ουσιών που χρησιμοποιούμε.

 Ανάλογα με την περίπτωση, οι ειδικευμένοι γιατροί του Dermatology & Cosmetics Lab θα επιλέξουν τα κατάλληλα συστατικά που θα εκχυθούν στο πρόσωπο, το ντεκολτέ ή τα χέρια, τα πιο συνήθη όμως είναι:

Το υαλουρονικό οξύ, όταν θέλουμε να απαλύνουμε τη ρυτίδωση και να ενισχύσουμε την ενυδάτωση.

Τα συμπλέγματα βιταμινών και ιχνοστοιχείων, όταν θέλουμε να απαλύνουμε την υφή του δέρματος και να επαναφέρουμε τη σφριγηλότητα.

Οι λιπολυτικοί παράγοντες, όταν θέλουμε να περιορίσουμε την συσσώρευση λίπους σε μια μικρή περιοχή όπως κάτω απ’ το πηγούνι ή τα μάτια.

Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού επικοινωνήστε με το Δερματολογικό Κέντρο Κω, Dermatology and Cosmetics Lab :

Μαρμαρωτό Κως, Δωδεκάνησα, Ελλάδα 85300

  1. +30 22420 22822
  2. info@dcl.gr
Κατηγορίες: Ενημέρωση

©2020 radioproto.gr is made with by