Dermatology and Cosmetics Lab : Πακέτα αποτρίχωσης με λέιζερ

Το Dermatology and Cosmetics Lab προσφέρει ειδικά οικονομικά πακέτα αποτρίχωσης για όλους. 

Πείτε αντίο σε ανεπιθύμητη τριχοφυΐα σε πρόσωπο και σώμα με το πιο σύγχρονο σύστημα λέιζερ. Στο δερματολογικό κέντρο της Κω, Dermatology and Cosmetics Lab, σας δίνεται η ευκαιρία να ξεκινήσετε το δικό σας κύκλο συνεδριών λέιζερ τοπικά ή σε ολόκληρο το σώμα. 

Η δερματολόγος κα. Σμάρω Τσαούση μαζί με τους επιστημονικούς της συνεργάτες εύκολα, ανώδυνα και πολύ γρήγορα σας βοηθούν με την βοήθεια του σύγχρονου συστήματος λέιζερ Αλεξανδρίτη να κάνετε την αποτρίχωση που πάντα ονειρευόσασταν. 

Ξεκινώντας τώρα το φθινόπωρο, θα έχετε όλο το χρόνο μπροστά σας για να ολοκληρώσετε τις συνεδρίες σας και έτσι την άνοιξη θα είστε έτοιμες για την παραλία. 

Το Dermatology and Cosmetics Lab προσφέρει ειδικά οικονομικά πακέτα αποτρίχωσης για όλους. 

Για πληροφορίες και ραντεβού:

Μαρμαρωτό Κως, Δωδεκάνησα, Ελλάδα 85300
T. +30 22420 22822
E. info@dcl.gr

Τι Είναι Laser Για Αποτρίχωση
Η αποτρίχωση με laser που προτείνει το Dermatology & Cosmetics Lab είναι η πιο σύγχρονη και εγγυημένα αποτελεσματική απάντηση σε όλους όσους επιθυμούν ένα βελούδινο δέρμα αποφεύγοντας τις δυσάρεστες παρενέργειες των παραδοσιακών μεθόδων αποτρίχωσης, ιδιαιτέρως όταν πρόκειται για ευαίσθητα δέρματα τα οποία ενδεχομένως επηρεάζονται κι από ορμονικούς παράγοντες. Η αποτρίχωση με LASER είναι η μόνη μόνιμη μέθοδος αποτρίχωσης, που καταργεί τις παραδοσιακές τεχνικές, κατάλληλη για γυναίκες και άνδρες, σε οποιοδήποτε περιοχή του σώματος, αφαιρώντας με ασφάλεια την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα χωρίς να καταστρέφει τους πόρους και την δομή της επιδερμίδας. H θεραπεία ποικίλει ανάλογα με τον ασθενή και την περιοχή της εφαρμογής.
 
Ποια Είναι Τα Βασικά Είδη Laser Αποτρίχωσης;
Σε γενικές γραμμές, στην Ελλάδα, υπάρχουν τρία είδη laser αποτρίχωσης, τα οποία διακρίνονται ανάλογα με το μήκος κύματος που χρησιμοποιούν.

 • Το Διοδικό Laser: Αυτός ο τύπος laser δεν είναι τόσο διαδεδομένος στην Ελλάδα παρά τα εξαιρετικά του αποτελέσματα. Το μεγαλύτερο μήκος κύματός του, 805 nm, το κάνει να δρα βαθύτερα αποφεύγοντας τη μελανίνη του δέρματος. Αυτό το καθιστά ιδανικό για μελαχρινές ή μαυρισμένες επιδερμίδες.
 • Το Laser Alexandrite: Ο αλεξανδρίτης, με μήκος κύματος 755nm, μένει πιο επιφανειακά στο δέρμα, αλλά έλκεται από το σκούρο της τρίχας, οπότε είναι ιδανικός για σκούρες τρίχες σε λευκό δέρμα, ενώ σε σκούρο ή μαυρισμένο δέρμα μπορεί εύκολα να κάνει έγκαυμα.
 • Laser ND-YAG: Εκπέμπει σε μήκος κύματος 1064 nm. Κατάλληλο για σκουρόχρωμες ή μαυρισμένες από τον ήλιο επιδερμίδες. Μπορεί να γίνει και το καλοκαίρι, εφόσον το χρώμα του δέρματος σταθεροποιηθεί για 2 – 3 εβδομάδες.

Πότε Πρέπει Να Κάνω Laser Για Αποτρίχωση;
Η αποτρίχωση με laser γίνεται, συνήθως, για αισθητικούς λόγους. Υπάρχουν, όμως, και ιατρικοί λόγοι που συνιστούν μόνιμο και οριστικό τέλος στην ανεπιθύμητη τριχοφυΐα.

 • Θυλακίτιδα που δημιουργείται συχνά μετά από ξύρισμα, αποτρίχωση με κερί ή αποτριχωτικές μηχανές.
 • Ευρυαγγίες που συχνά δημιουργούνται από την αποτρίχωση με κερί ή χαλάουα.
 • Υπερτρίχωση λόγω ορμονικών διαταραχών.
 • Θηλώματα ή κονδυλώματα τα οποία με το laser δεν εξαπλώνονται σε άλλες περιοχές, όπως με τις παραδοσιακές μεθόδους αποτρίχωσης.
 • Κύστη κόγγυγα η οποία, μετά την αποτρίχωση με laser, είναι λιγότερο πιθανό να υποτροπιάσει.

Λεπτομέρειες Για Το Laser Για Αποτρίχωσης
Η θεραπεία πραγματοποιείται υπό την επίβλεψη δερματολόγου του Dermatology & Cosmetics Lab, ώστε να εξασφαλίζεται ότι χρησιμοποιούνται οι κατάλληλες ρυθμίσεις του laser για την επιλεγμένη περιοχή της αποτρίχωσης και παράλληλα γίνεται δερματολογικός έλεγχος στην περιοχή για βλάβες, παθήσεις ή αφροδίσια νοσήματα. Είναι αποτελεσματική χωρίς πόνο, ενώ για την καταπολέμηση της ήπιας δυσφορίας που μπορεί να προκληθεί λόγω της θερμότητας και της αίσθησης καψίματος, συγχρόνως με τη δέσμη φωτός λειτουργεί ένα σύστημα ροής ψυχρού αέρα. Συνήθως, απαιτούνται 4 – 6 συνεδρίες προκειμένου να σταματήσει η ανάπτυξη της τρίχας. Στις ορμονοεξαρτώμενες περιοχές όπως είναι το πρόσωπο και η κοιλιά, οι τρίχες αδρανοποιούνται όμως δεν εξασφαλίζεται η μη επανεμφάνισή τους μελλοντικά. Σε περιοχές όπως τα πόδια, τα χέρια και οι μασχάλες τα αποτελέσματα είναι μόνιμα.

Ποια Είναι Τα Πλεονεκτήματα Του Laser Στην Αποτρίχωση;
Τα πλεονεκτήματα της αποτρίχωσης με laser μπορούν λακωνικά να χαρακτηριστούν ως τα μόνιμα και οριστικά αποτελέσματα. Είναι η μόνη επιστημονικά αποδεκτή μέθοδος αποτρίχωσης η οποία είναι απαλλαγμένη από τις ανεπιθύμητες παρενέργειες  των παραδοσιακών μεθόδων αποτρίχωσης, όπως το κερί, τα ξυραφάκια  και οι μηχανές αποτρίχωσης, οι οποίες, πέραν των προσωρινών αποτελεσμάτων τους, δημιουργούσαν πολλά προβλήματα, όπως θυλακίτιδες, ευρυαγγίες, δερματίτιδες και χαλάρωση του δέρματος.

Ποιες Είναι Οι Παρενέργειες Του Laser Για Αποτρίχωση;
Ουσιαστικές αντενδείξεις για το Laser Alexandrite δεν υπάρχουν, πέραν φυσικά των πολύ μαυρισμένων επιδερμίδων. Σχετικές αντενδείξεις αποτελούν οι επιδερμίδες με ιστορικό φωτοδερματίτιδας ή όσοι λαμβάνουν φωτοευαισθητοποιητικά φάρμακα, παρόλο που έχουν πραγματοποιηθεί επιτυχώς συνεδρίες και σε τέτοια περιστατικά. Άλλη σχετική αντένδειξη είναι η κύηση και η γαλουχία. Σε τέτοιες περιπτώσεις, αν και το laser δεν επιφέρει κινδύνους για το έμβρυο και το νεογνό, ζητάμε τη σύμφωνη γνώμη του γυναικολόγου. Σε άτομα που έχουν τατουάζ, αποφεύγουμε να κάνουμε laser πάνω στο σημείο του τατουάζ για να μην αλλοιώσουμε το χρώμα του.

Η μόνη ανεπιθύμητη ενέργεια που παρατηρείται είναι μια μικρή ερυθρότητα και ο σχηματισμός μικρών πομφών (μικρό εξόγκωμα πάνω στο θύλακα της τρίχα) οι οποίοι μπορεί να είναι ήπια κνησμώδεις. Αυτά είναι πλήρως αναστρέψιμα και διαρκούν για λίγες ώρες μόνο μετά την θεραπεία. Αντιμετωπίζονται εύκολα με την εφαρμογή στο δέρμα μιας ενυδατικής αντιφλεγμονώδους κρέμας μετά την εφαρμογή.

Περιοχές Εφαρμογής Του Laser Για Αποτρίχωση
Η αποτρίχωση με laser μπορεί να εφαρμοστεί σε όλα τα σημεία του προσώπου και του σώματος όπου υπάρχει ανεπιθύμητη τριχοφυΐα. Συγκεκριμένα:

 • Στο πρόσωπο: παρειές, μουστάκι, φρύδια, άνω χείλος, φαβορίτες
 • Στα χέρια: βραχίονες, πήχεις, μασχάλες
 • Στα πόδια: μηροί, γλουτοί, γάμπες
 • Στην πλάτη
 • Στο στήθος
 • Στη μέση και στην κοιλιά
 • Στο μπικίνι

Πόσο Αποτελεσματικό Είναι Το Laser Για Αποτρίχωση
Η laser αποτρίχωση που γίνεται στο Dermatology & Cosmetics Lab είναι η πιο αποτελεσματική, ανώδυνη, γρήγορη αλλά και οικονομική μέθοδος αντιμετώπισης της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας, χωρίς να χρειάζονται αναλγητικά ή άλλες προετοιμασίες.

Ανάλογα με τον τύπο του δέρματός σας, την περιοχή που θα γίνει η εφαρμογή, το είδος της τρίχας, κλπ, χρησιμοποιείται ο συνδυασμός laser αποτρίχωσης που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες. Είναι μια πραγματικά γρήγορη διαδικασία, αφού, για τους περισσότερους ασθενείς, διαρκεί λιγότερο από μία ώρα.
Είναι πληρέστερη ως προς την επιφάνεια κάλυψης της θεραπείας και απολύτως κατάλληλη για οποιαδήποτε περιοχή του σώματος, ακόμα και τις πιο ευαίσθητες, όπως ο λαιμός, το μπικίνι και το πρόσωπο.
Τέλος, εγγυάται οριστικά και μόνιμα βελούδινο δέρμα απαλλαγμένο από τριχοφυΐα για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμα και τους σκουρόχρωμους ή μαυρισμένους.

Laser Nd: Yag
Το Nd: Yag Laser του Dermatology & Cosmetics Lab αποτελεί τη δεύτερη νέα γενιά στα συστήματα μακρού παλμού, ενώ είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να αποκτήσετε βελούδινο δέρμα χωρίς ίχνος τρίχα!
Με μήκος κύματος 1064nm είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος και τρίχας, ενώ μπορεί να εφαρμοστεί σε κάθε σημείο του σώματος. Η δέσμη του laser απορροφάται επιλεκτικά από τη μελανίνη της τρίχας  και κατευθύνεται προς του θύλακες όπου αναπτύσσεται θερμότητα η οποία αδρανοποιεί στοχευμένες δομές και σταματά την ανάπτυξη της τρίχας.
Είναι ιδανικό για τις σκούρες επιδερμίδες όπως και για τις μαυρισμένες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Επίσης, σύμφωνα με μελέτες, είναι πιο αποτελεσματικό στην αποτρίχωση ορμονοεξαρτώμενων περιοχών όπου η τριχοφυΐα επιμένει, επειδή δρα κατευθείαν σε βάθος.

Laser Diode
Τα Διοδικά Laser, που είναι πολύ διαδεδομένα στην Αμερική, χρησιμοποιούνται σε εξειδικευμένες εφαρμογές αισθητικής ιατρικής. Λειτουργούν παράγοντας, κατά την εφαρμογή, εξελιγμένη φωτεινή δέσμη μήκους 808nm η οποία απορροφάται από τη μελανίνη της τρίχας με αποτέλεσμα να επιτυγχάνει επιλεκτική εστίαση ενέργειας στο θύλακο της τρίχας και να τον καταστρέφει, χωρίς να επηρεάζει την επιδερμίδα ή τον υπόλοιπο οργανισμό. Παράλληλα, είναι εξοπλισμένα με εξειδικευμένο μηχανισμό ψύξης για απόλυτη προστασία της επιδερμίδας.

Ο χρόνος της εφαρμογής είναι θεαματικά σύντομος, λόγω του ότι η κεφαλή του συγκεκριμένου laser λειτουργεί με σάρωση στην προς θεραπεία περιοχή. Επίσης, ο τρόπος που είναι σχεδιασμένη αυτή η τεχνολογία επιτρέπει να ανταποκρίνεται καλά σε όλους τους τύπους δέρματος (ακόμη και σε μαυρισμένο από τον ήλιο ή το σκουρόχρωμο μεσογειακό δέρμα), σε λεπτές και χοντρές τρίχες, καθώς και σε όλες τις περιοχές του σώματος, όπως πρόσωπο, χέρια, μασχάλες, πλάτη, πόδια, στήθος, μπικίνι.

Laser/ Μπικίνι
Αν απογοητεύεστε με την τριχοφυΐα που εμφανίζεται μέρα παρά μέρα, αν ενοχλείστε από τις τρίχες που γυρνούν προς τα μέσα δημιουργώντας ερεθισμούς στην ευαίσθητη περιοχή σας και δεν σας αφήνουν να χαρείτε τις διακοπές σας στην παραλία, τότε η αποτρίχωση με laser στο Dermatology & Cosmetics Lab είναι ακριβώς η λύση που ψάχνεται για ένα καθαρό και απαλό δέρμα στην περιοχή του μπικίνι.

Τα Βασικά Στιλ Της Αποτρίχωσης Στο Μπικίνι
Η αποτρίχωση στην περιοχή του μπικίνι δεν είναι μόνο θέμα ομορφιάς αλλά και υγιεινής. Αν θέλετε να νιώθετε πάντα φρέσκια και καθαρή, τότε η αποτρίχωση με laser στο Dermatology & Cosmetics Lab είναι η απάντηση. Σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και τις προτιμήσεις του καθενός, υπάρχουν διαφορετικά είδη αποτρίχωσης laser στο μπικίνι:

 • Κλασσικό μπικίνι: Αποτριχώνονται μόνο οι πλάγιες γραμμές του μπικίνι.
 • Brazilian μπικίνι: Αποτριχώνεται ολόκληρο το εφήβαιο πέραν μιας μικρής περιοχής.
 • Full μπικίνι: Αποτριχώνονται εντελώς το μπικίνι και το εφήβαιο.
 • Laser μπικίνι με σχέδιο: Για τους πιο ευφάνταστους που επιθυμούν να κάνουν αποτρίχωση στο μπικίνι πέραν μιας περιοχής η οποία παραμένει με σχέδιο της επιλογής τους.

Πόσο Αποτελεσματικό Είναι Το Laser Αποτρίχωσης Στο Μπικίνι;
Aπό την πρώτη κιόλας επίσκεψη, οι ορατές τρίχες εξαφανίζονται εντελώς από το δέρμα, ενώ οι επόμενες θα ξαναβγούν ύστερα από δύο περίπου μήνες. Και όλα αυτά γρήγορα, εύκολα και ανώδυνα.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Εκδηλώσεις για την φωταγώγηση των Χριστουγεννιάτικων δέντρων σε Μαστιχάρι και Κέφαλο

Εκδηλώσεις για την φωταγώγηση των Χριστουγεννιάτικων δέντρων σε Μαστιχάρι και Κέφαλο Στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων 2023: το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το άναμμα

©2020 radioproto.gr