Λέρος: Και φέτος παρέλαβε το σήμα Bike friendly destination 2023 

Λέρος: Και φέτος παρέλαβε το σήμα Bike friendly destination 2023 

Η μετακίνηση με το ποδήλατο, που παράλληλα είναι και άσκηση, είναι μια δραστηριότητα που τη ζητούν όλο και περισσότεροι επισκέπτες, που αγαπούν το περιβάλλον και την περιπέτεια συνδυάζοντας τα με την ψυχαγωγία, την γνωριμία με νέους προορισμούς και την πολιτιστική κληρονομιά της περιοχής που επισκέπτονται.

Η Λέρος μας, το δικό μας νησί, με τις υπέροχες ομορφιές της μπορεί να παρέχει στον επισκέπτη ότι εκείνος επιθυμεί, ώστε να χαλαρώσει, να διασκεδάσει και να θέλει να επιστρέψει.

Παραλάβαμε και φέτος το σήμα «Bike Friendly Destination» για το 2023, με το οποίο ο Δήμος μας έχει πιστοποιηθεί ως φιλικός σε ποδηλάτες.

Όλοι μαζί, ας παροτρύνουμε τους φίλους μας, να χρησιμοποιήσουν το ποδήλατο και να αποκομίσουν μια μοναδική εμπειρία ποδηλατικού τουρισμού από τη Λέρο μας.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Α. Κεφαλιανός: Απελπιστική η κατάσταση στο Πυλί, λόγω του μεταναστευτικού – Τι προτείνει

Α. Κεφαλιανός: Απελπιστική η κατάσταση στο Πυλί, λόγω του μεταναστευτικού – Τι προτείνει Πηγή: www.vimatisko.gr Με αφορμή την ραγδαία αύξηση των διαμενόντων στη Κλειστή Ελεγχόμενη

Ενημέρωση

Αρκετά ατυχήματα προκάλεσαν τα “πρωτοβρόχια”: Φορτηγό ντελαπάρισε στις “Πόρτες” – Άγιο είχε ο οδηγός

Αρκετά ατυχήματα προκάλεσαν τα “πρωτοβρόχια”: Φορτηγό ντελαπάρισε στις “Πόρτες” – Άγιο είχε ο οδηγός Πηγή: www.vimatisko.gr Αρκετά ατυχήματα προκάλεσαν τα σημερινά πρωτοβρόχια, όπου σημειώθηκαν αρκετές

©2020 radioproto.gr