Aqua Blu Boutique Hotel Cuvee Restaurant: Η συνάντηση των σεφ Γκίκα Ξενάκη και Γιώργο Κατάρα σε μία γαστρονομική συμφωνία την Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου – Περιορισμένες θέσεις
Δύο σπουδαίοι σεφ, δύο διαφορετικοί κόσμοι, συναντιούνται για μία και μόνο βραδιά στο βραβευμένο Cuvee Restaurant στο Aqua Blu Boutique Hotel and Spa .
Ο πολυβραβευμένος Γκίκας Ξενάκης consulting chef του Ομίλου Epic υποδέχεται τον διεθνώς αναγνωρισμένο και βραβευμένο με Michelin Γιώργο Κατάρα σε μια γαστρονομική εμπειρία υψηλής αισθητικής.
Για αυτή τη μοναδική βραδιά, οι δύο σεφ υπογράφουν ένα degustation menu, με δυνατότητα wine pairing, για μία εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη.
Λίγα λόγια για τον καλεσμένο σεφ Γιώργο Κατάρα
Γεννημένος στην Αθήνα, ο Γιώργος Κατάρας ξεκίνησε ως μουσικός, όμως σύντομα ανακάλυψε πως η κουζίνα είναι ένα ακόμη μέσο έκφρασης. Από το Παρίσι και το Λονδίνο, δίπλα σε κορυφαίους σεφ, έως την Κοπεγχάγη και το Άμστερνταμ, όπου ως head chef οδήγησε το εστιατόριο Vanderveen σε αστέρι Michelin, η πορεία του είναι γεμάτη έμπνευση και δημιουργία. Σήμερα, ως founder και executive chef του CUE, παντρεύει τις δύο του μεγάλες αγάπες: τη μουσική και τη γαστρονομία.
Μία νύχτα, δύο σεφ, άπειρες γεύσεις
Ένα δείπνο που ξεπερνά τα όρια της γεύσης και αγγίζει την τέχνη.
Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2025
Aqua Blu Boutique Hotel , Cuvee Restaurant
Για κρατήσεις : 22420 22440
Ώρα Έναρξης : 19.00
Μία βραδιά που δεν πρέπει να χάσετε.