Albergo Gelsomino: 4 Hands Tasting Event με τους βραβευμένους σεφ Γκίκα Ξενάκη & Πάνο Δήμου – Περιορισμένες θέσεις 

Albergo Gelsomino: 4 Hands Tasting Event με τους βραβευμένους σεφ Γκίκα Ξενάκη & Πάνο Δήμου – Περιορισμένες θέσεις 

Την Πέμπτη 28 Αυγούστου το εμβληματικό Albergo Gelsomino μετατρέπεται σε σκηνή υψηλής γαστρονομίας με ένα μοναδικό 4 Hands Tasting Event. Δύο σεφ με ξεχωριστή ταυτότητα, ο βραβευμένος Πάνος Δήμου και ο consulting chef του ομίλου Epic Γκίκας Ξενάκης, συναντιούνται σε μια δημιουργική σύμπραξη που υπόσχεται μία εμπειρία μοναδική.

Η βραδιά θα ξεδιπλώσει ένα μενού ταξίδι, εμπνευσμένο από τις πρώτες ύλες της εποχής, τη μεσογειακή παράδοση και την καλλιτεχνική ματιά των δημιουργών του. Πιάτα έργα τέχνης, γεμάτα αρμονία, λεπτότητα και εκπλήξεις, θα συνοδεύσουν τους καλεσμένους σε μια εμπειρία που δεν περιορίζεται στο γευστικό επίπεδο

Με φόντο τη θάλασσα του Αιγαίου και την ατμόσφαιρα πολυτέλειας που χαρακτηρίζει το Albergo Gelsomino, η γαστρονομία συναντά την υψηλή αισθητική. Μια βραδιά για όσους ξέρουν να απολαμβάνουν το εξαιρετικό.

Πέμπτη 28 Αυγούστου 2025

Βασιλέως Γεωργίου 1, παραλιακή Κως

Για πληροφορίες και κρατήσεις : 22420 20200

 

Ποιος είναι ο Πάνος Δήμου: 

Ο Πάνος Δήμου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θήβα. Μεγαλώνοντας, έβλεπε το πάθος του πατέρα του για τη μαγειρική και την ικανότητά του να αυτοσχεδιάζει νόστιμα γεύματα από οτιδήποτε, καθώς και τη γιαγιά του που μαγείρευε καταπληκτικά παραδοσιακά ελληνικά πιάτα. Βασισμένος σε αυτά τα πρότυπα και την έμπνευση, ο Πάνος αποφάσισε να εγγραφεί στη σχολή μαγειρικής της Τουριστικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΟΤΕΚ) του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού, στη Ρόδο.

Μετά την αποφοίτησή του και κάποιες πρακτικές στη Ρόδο, ο πρώτος του σεφ, Patrick Van Velzen, του έδωσε την ευκαιρία να ενταχθεί στην ομάδα του εστιατορίου ‘tAmsterdammertje (*Michelin) στην Ολλανδία, ξεκινώντας έτσι την καριέρα του στο εξωτερικό, η οποία συνεχίζεται μέχρι σήμερα και τον οδήγησε να εργαστεί σε παγκοσμίου φήμης εστιατόρια στην Ευρώπη και τη Νότια Αμερική, μερικά από αυτά τα εστιατόρια ήταν: Arola Gastronomic Restaurant στην Ελβετία, Lasai Restaurant (*Michelin) στη Βραζιλία, Dinner by Heston Blumenthal (**Michelin) στο Ηνωμένο Βασίλειο, Relae Restaurant (*Michelin) στη Δανία, κ.λπ.

Από το 2018 μέχρι σήμερα, ο Πάνος Δήμου είναι μέλος της ομάδας του El Celler de Can Roca (***Michelin και #1 στην κατάταξη των The World’s 50 Best Restaurants το 2013 & 2015). Κατά τη διάρκεια των τριών πρώτων ετών στο El Celler de Can Roca, ο Πάνος ήταν chef de partie στα τμήματα κρέατος, ψαριού και παραγωγής.

Στη συνέχεια, για τα τελευταία 4,5 χρόνια, είναι σεφ της ομάδας μαγειρικής Έρευνας & Ανάπτυξης στο El Celler de Can Roca, ενώ είναι επίσης υπεύθυνος για το άνοιγμα του πρώτου διεθνούς εστιατορίου τους, “The Macallan Time Spirit x El Celler de Can Roca” στη Σκωτία.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Η Ένωση Ποντίων Αμβούργου και Περιχώρων έρχεται στην Κω, τον Δεκέμβριο, για τα 8α Διογένεια!

Η Ένωση Ποντίων Αμβούργου και Περιχώρων έρχεται στην Κω, τον Δεκέμβριο, για τα 8α Διογένεια! Τα 8α Διογένεια πλησιάζουν και η Κως ετοιμάζεται, για όγδοη

Πολιτική

Νικητιάδης για το Μεταφορικό Ισοδύναμο: Ρεκόρ αδιαφορίας και κοροϊδίας απο τη ΝΔ

Νικητιάδης για το Μεταφορικό Ισοδύναμο: Ρεκόρ αδιαφορίας και κοροϊδίας απο τη ΝΔ Την προκλητική αδιαφορία και τον «επιτελικό» εμπαιγμό της Κυβέρνησης απέναντι στους νησιώτες τονίζει

©2020 radioproto.gr