Δύναμη Αλλαγής :Υποψήφια η Μαρία Σκουφεζή 

Δύναμη Αλλαγής :Υποψήφια η Μαρία Σκουφεζή 

ΜΑΡΙΑ ΣΚΟΥΦΕΖΗ:“ΜΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΚΥΡΙΤΣΗ, ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.”

 

Πτυχιούχος Φιλόλογος, εργάζεται σήμερα στον τουριστικό τομέα, με συμμε-τοχή στα φοιτητικά συνδικαλιστικά όργανα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, στον πολιτιστικό σύλλογο Αντιμάχειας, Κοινοτική σύμβουλος την περίοδο 2010-2014 και Πρόεδρος της Κοινότητας Αντιμάχειας την περίοδο 2014-2019 έχει μάθει μόνο να δίνει στον τόπο μας και τους ανθρώπους του.

Η περίοδος της Προεδρίας της έχει αφήσει το αποτύπωμα πολύ σημαντικού έργου, στην Αντιμάχεια και το Μαστιχάρι, που είναι ζηλευτό και έχει βάλει την πήχη της σύγκρισης πολύ ψηλά.

«Μετά την πενταετία 2014-2019 των έργων και των διεκδικήσεων ζήσαμε την τετραετία της απραξίας και της αδιαφορίας!!

Εμείς είμαστε ακόμα εδώ σταθεροί μαζί με τον Γιώργο Κυρίτση να πιάσουμε το νήμα από εκεί που το αφήσαμε με όρεξη για πολύ δουλειά και αγάπη για την Κω που θέλουμε και αξίζει να γίνει καλύτερη για το μέλλον των παιδιών μας!»

ΜΑΡΙΑ ΣΚΟΥΦΕΖΗ, ΜΑΖΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ.

 

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Γιώργος Κοκκαλάκης: Άμεσος κίνδυνος πυρκαγιάς στο ΧΥΤΑ Κεφάλου. Ανοχύρωτη η Κέφαλος σε περίπτωση πυρκαγιάς.

Γιώργος Κοκκαλάκης: Άμεσος κίνδυνος πυρκαγιάς στο ΧΥΤΑ Κεφάλου. Ανοχύρωτη η Κέφαλος σε περίπτωση πυρκαγιάς. Με παρέμβαση του προς το Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στην Κω,

©2020 radioproto.gr