Συλλήψεις αλλοδαπών σε Κάλυμνο και Κω – Καταδίκη για οπλοφορία και κατοχή κάνναβης

Συλλήψεις αλλοδαπών σε Κάλυμνο και Κω – Καταδίκη για οπλοφορία και κατοχή κάνναβης

Συλλήψεις δύο αλλοδαπών πραγματοποιήθηκαν την 31η Αυγούστου 2026 σε Κάλυμνο και Κω, από αστυνομικές υπηρεσίες των δύο νησιών.

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της 31-08-2026, στην Κάλυμνο, συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλυμνίων ένας 56χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση.

Η απόφαση προέβλεπε ποινή φυλάκισης ενός έτους και τεσσάρων μηνών για το αδίκημα της οπλοφορίας.

Παράλληλα, το βράδυ της ίδιας ημέρας, στη Κω, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης του Τμήματος Διαχείρισης & Μετανάστευσης Κω, ένας 30χρονος αλλοδαπός.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 2,8 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα), καθώς και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Σε βάρος του 30χρονου σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κω.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Συλλήψεις αλλοδαπών σε Κάλυμνο και Κω – Καταδίκη για οπλοφορία και κατοχή κάνναβης

Συλλήψεις αλλοδαπών σε Κάλυμνο και Κω – Καταδίκη για οπλοφορία και κατοχή κάνναβης Συλλήψεις δύο αλλοδαπών πραγματοποιήθηκαν την 31η Αυγούστου 2026 σε Κάλυμνο και Κω,

©2020 radioproto.gr