Ανακοινώθηκε η ηλεκτρονική δημοπρασία για την παραχώρηση του δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού & κοινόχρηστης παραλίας. Θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 22 Ιουνίου

© Theo Athanasiadis/Views of Greece

Ανακοινώθηκε η ηλεκτρονική δημοπρασία για την παραχώρηση του δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού & κοινόχρηστης παραλίας. Θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 22 Ιουνίου

 

Δημοσιεύθηκε σήμερα, Τρίτη 2 Ιουνίου, από την Κτηματική Υπηρεσία Δωδεκανήσων Α΄ η Διακήρυξη Ηλεκτρονικής Δημοπρασίας για την παραχώρηση του δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού & κοινόχρηστης παραλίας με ηλεκτρονική δημοπρασία, με ΑΔΑ:65Θ2Η-ΩΟΕ.

Η διακήρυξη αφορά σε θέσεις δήμων της Δωδεκανήσου, μεταξύ των οποίων και στο Δήμο Κω.

 

Η ηλεκτρονική δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 22 Ιουνίου.

Τα δικαιολογητικά των ενδιαφερομένων πρέπει να κατατεθούν εμπρόθεσμα και να είναι έγκυρα.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί διότι όπως αναφέρεται στη σχετική διακήρυξη …Το έγχαρτο πρωτότυπο σώμα της εγγυητικής επιστολής κατατίθεται στην αρμόδια Κτηματική Υπηρεσία, εντός της προθεσμίας υποβολής της αίτησης της παρούσας παραγράφου των ανωτέρω επτά (7) εργάσιμων ημερών (ήτοι μέχρι την Τετάρτη 10/6/2026) και μέχρι τις 15:30.

 

Σημείωση: επισυνάπτεται η διακήρυξη της δημοπρασίας για την παραχώρηση του δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού & κοινόχρηστης παραλίας με ηλεκτρονική δημοπρασία, με ΑΔΑ:65Θ2Η-ΩΟΕ.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Κω: Στην πρώτη γραμμή της πυρκαγιάς

Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Κω: Στην πρώτη γραμμή της πυρκαγιάς Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης συμμετείχε χθες, Παρασκευή 14 Αυγούστου, στην επιχείρηση αντιμετώπισης της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε

©2020 radioproto.gr