Ευχαριστήριο του 1ου ΕΠΑΛ Κω προς το Υπουργείο Παιδείας για την έγκριση ολιγομελών τμημάτων

Ευχαριστήριο του 1ου ΕΠΑΛ Κω προς το Υπουργείο Παιδείας για την έγκριση ολιγομελών τμημάτων

Στήριξη στην Επαγγελματική Εκπαίδευση και στους μαθητές των νησιών

Το 1ο Ημερήσιο Επαγγελματικό Λύκειο Κω με επιστολή του εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του προς την Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού κα Σοφία Ζαχαράκη και τον Γενικό Γραμματέα κ. Ιωάννη Παπαδομαρκάκη, για την έγκριση λειτουργίας ολιγομελών τμημάτων για το σχολικό έτος 2025-2026.

Όπως αναφέρεται στην επιστολή, η απόφαση αυτή αποτελεί «πράξη ουσιαστικής στήριξης της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης σε ένα πλαίσιο ισότιμων ευκαιριών» και συνιστά «έμπρακτη αναγνώριση των ιδιαίτερων αναγκών των μαθητών νησιωτικών περιοχών καθώς και της σημασίας της συνέχισης των σπουδών τους».

Με την έγκριση των ολιγομελών τμημάτων δίνεται η δυνατότητα σε νέους ανθρώπους να συνεχίσουν απρόσκοπτα την εκπαιδευτική τους πορεία, να καλλιεργήσουν τις δεξιότητές τους και να θέσουν στέρεες βάσεις για το μέλλον τους.

Ο Διευθυντής του 1ου ΕΠΑΛ Κω, κ. Φίλιππος Παπανικολάου, εκφράζει εκ μέρους του σχολείου «θερμές ευχαριστίες για την ευαισθησία, το ενδιαφέρον και την έμπρακτη μέριμνα απέναντι στις ανάγκες της εκπαιδευτικής κοινότητας»

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Χιλιάδες ασθενείς με εγκεφαλικό έχουν σωθεί χάρη στην τηλεϊατρική σε Κω, Σύρο, Χανιά – Αποκλειστικό του ygeiamou

Χιλιάδες ασθενείς με εγκεφαλικό έχουν σωθεί χάρη στην τηλεϊατρική σε Κω, Σύρο, Χανιά – Αποκλειστικό του ygeiamou Η τηλε-νευρολογία σε τρία ελληνικά νησιά βοηθά στην

Ενημέρωση

Αφιέρωμα στον αντιστασιακό και ποιητή Μανώλη Γεωργίου Φουρτούνη για τα 100 χρόνια από την γέννησή του Πέμπτη 10 Αυγούστου δημοτικό σχολείο Κεφάλου 

Αφιέρωμα στον αντιστασιακό και ποιητή Μανώλη Γεωργίου Φουρτούνη για τα 100 χρόνια από την γέννησή του Πέμπτη 10 Αυγούστου δημοτικό σχολείο Κεφάλου  Στο πλαίσιο των

©2020 radioproto.gr