Ευχαριστήριο του 1ου ΕΠΑΛ Κω προς το Υπουργείο Παιδείας για την έγκριση ολιγομελών τμημάτων

Ευχαριστήριο του 1ου ΕΠΑΛ Κω προς το Υπουργείο Παιδείας για την έγκριση ολιγομελών τμημάτων

Στήριξη στην Επαγγελματική Εκπαίδευση και στους μαθητές των νησιών

Το 1ο Ημερήσιο Επαγγελματικό Λύκειο Κω με επιστολή του εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του προς την Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού κα Σοφία Ζαχαράκη και τον Γενικό Γραμματέα κ. Ιωάννη Παπαδομαρκάκη, για την έγκριση λειτουργίας ολιγομελών τμημάτων για το σχολικό έτος 2025-2026.

Όπως αναφέρεται στην επιστολή, η απόφαση αυτή αποτελεί «πράξη ουσιαστικής στήριξης της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης σε ένα πλαίσιο ισότιμων ευκαιριών» και συνιστά «έμπρακτη αναγνώριση των ιδιαίτερων αναγκών των μαθητών νησιωτικών περιοχών καθώς και της σημασίας της συνέχισης των σπουδών τους».

Με την έγκριση των ολιγομελών τμημάτων δίνεται η δυνατότητα σε νέους ανθρώπους να συνεχίσουν απρόσκοπτα την εκπαιδευτική τους πορεία, να καλλιεργήσουν τις δεξιότητές τους και να θέσουν στέρεες βάσεις για το μέλλον τους.

Ο Διευθυντής του 1ου ΕΠΑΛ Κω, κ. Φίλιππος Παπανικολάου, εκφράζει εκ μέρους του σχολείου «θερμές ευχαριστίες για την ευαισθησία, το ενδιαφέρον και την έμπρακτη μέριμνα απέναντι στις ανάγκες της εκπαιδευτικής κοινότητας»

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Ευχαριστίες του Νοσοκομείου Κω για δωρεά εξοπλισμού στη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού

Ευχαριστίες του Νοσοκομείου Κω για δωρεά εξοπλισμού στη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού   Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Κω, ευχαριστεί θερμά τις κυρίες Χαματζόγλου Μαρία και

Ενημέρωση

Η «Κυρά μας η μαμή» στη Λέρο: Τρεις βραδιές γέλιου στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Λακκίου

Η «Κυρά μας η μαμή» στη Λέρο: Τρεις βραδιές γέλιου στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Λακκίου Η κεντρική σκηνή της Θεατρικής Ομάδα Λέρου παρουσίαζει την κωμωδία του

©2020 radioproto.gr