Ο Γιάννης Φραγκούλης νέος διοικητής υπηρεσίας υποδοχής και ταυτοποίησης στο Υπ. Μετανάστευσης στην Αθήνα

Ο Γιάννης Φραγκούλης νέος διοικητής υπηρεσίας υποδοχής και ταυτοποίησης στο Υπ. Μετανάστευσης στην Αθήνα

Προάγεται στο Υπουργείο μετανάστευσης και αναλαμβάνει καθήκοντα διοικητή στην υπηρεσία υποδοχής και ταυτοποίησης, ο κ. Γιάννης Φραγκούλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του “ΒτΚ” που επιβεβαιώνονται από κύκλους του υπουργείου, σύντομα ο μέχρι πρότινος διοικητής ΚΥΤ Κω αναλαμβάνει επίσημα καθήκοντα στην κρίσιμη και νευραλγική θέση που μέχρι πρότινος κατείχε ο κ. Βαγγέλης Κωνσταντίνου .

Χρέη διοικητή στην δομή της Κω έχει αναλάβει η υποδοικήτρια κα. Ελένη Αργυρίου.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να δημοσιευθεί και η σχετική απόφαση σε ΦΕΚ. Ο νέος ρόλος του κ. Φραγκούλη αξιολογείται ως σημαντική και σοβαρή σε ότι αφορά την διαχείριση του μεταναστευτικού ζητήματος στην Ελλάδα.

Σάντυ Λαδικού

Πηγή: www.vimatisko.gr

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

©2020 radioproto.gr