Παναγιώτης Κουνάκης: Η προεκλογική δραστηριότητα του υποψήφιου ευρωβουλευτή με το ΠΑΣΟΚ

Παναγιώτης Κουνάκης: Η προεκλογική δραστηριότητα του υποψήφιου ευρωβουλευτή με το ΠΑΣΟΚ

Τον αντιδήμαρχο τουρισμού, Γιώργο Τόππο επισκέφθηκε στα πλαίσια της προεκλογικής του εκστρατείας ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτης Κουνάκης. Αναλύθηκαν διεξοδικά τα σημαντικά ζητήματα που προκύπτουν από τις ακυρώσεις προσεγγίσεων κρουαζιεροπλοίων, η ανάγκη για ορθή διαχείριση των εμπειριών επισκεπτών, προκειμένου να επιτευχθεί όσο το δυνατόν μεγαλύτερο οικονομικό όφελος σε κάθε ελληνικό προορισμό .

Επιπροσθέτως, τονίστηκε η αναγκαιότητα, σχετικά με το νέο θέμα που έχει προκύψει με τα μη εγγεγραμμένα τουριστικά σκάφη στο μητρώο, όπου οι ιδιοκτήτες τους θα αναγκαστούν να καταβάλλουν υπέρογκους φόρους, για την εκτέλεση δρομολογίων που αφορούν εκδρομές, στα ελληνικά νησιά. Ο τουρισμός στα νησιά αποτελεί το οικονομικό “οξυγόνο” μας, μια σημαντική πηγή εσόδων, ωστόσο απαιτούνται υψηλά και ταχύτατα αντανακλαστικά, για την αντιμετώπιση των προκλήσεων που παρουσιάζονται.

Διαχρονικά ο Δήμος Ρόδου, υπήρξε αρωγός στην εξέλιξη και βελτίωση του τουριστικού μας προϊόντος. Διατηρώντας την παράδοση και παραμένοντας ανοιχτός στους πολίτες, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού , Γεώργιος Τόππος, συνεχίζοντας το έργο των προκατόχων του και έχοντας ο ίδιος εμπειρία στον τουριστικό κλάδο, επισημάνει την αδήριτη ανάγκη ο τουρισμός να γίνει συνώνυμο της ανάπτυξης.

Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής, Παναγιώτης Κουνάκης, έθεσε εαυτόν στη διάθεση της τοπικής αυτοδιοίκησης, υποσχόμενος να συνδράμει όπου χρειαστεί με συγκεκριμένες προτάσεις , με μοναδικό στόχο τη διεκδίκηση των απαραίτητων πόρων για περαιτέρω υποδομές αλλά πρωτίστως για τη βιώσιμη ανάπτυξη των νησιωτικών περιοχών.

Μετά τιμής Κουνάκης Παναγιώτης Υποψήφιος Ευρωβουλευτής ΠΑΣΟΚ

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Advertorials

Sinsay Κως : Νέα θέση εργασίας 

Sinsay Κως : Νέα θέση εργασίας  Ζητείται προσωπικό στο κατάστημα Sinsay στην Κω – Ανοιχτές θέσεις εργασίας Το κατάστημα Sinsay στην Κω αναζητά νέο προσωπικό, προσφέροντας ευκαιρίες

Ενημέρωση

Γ. Νικητιάδης: Στη Βουλή οι έλεγχοι για το Μεταφορικό Ισοδύναμο και οι ενδεχόμενες πρακτικές ΟΠΕΚΕΠΕ

Γ. Νικητιάδης: Στη Βουλή οι έλεγχοι για το Μεταφορικό Ισοδύναμο και οι ενδεχόμενες πρακτικές ΟΠΕΚΕΠΕ Τα σοβαρότατα ερωτήματα που προκύπτουν για τις παράνομες επιδοτήσεις στο

©2020 radioproto.gr