Νέα υπόθεση απάτης στην Κω με αγορά οχήματος μέσω facebook

Νέα υπόθεση απάτης στην Κω με αγορά οχήματος μέσω facebook

Πηγή: www.vimatisko.gr

Νέα υπόθεση απάτης με την αγορά οχήματος μέσω του facebook απασχολεί από χθες το Τμήμα Ασφαλείας της Κω.

Πιο συγκεκριμένα την 16η Οκτωβρίου 2023 καταγγέλθηκε από έναν 28χρονο ότι την ίδια ημέρα και ώρα 13:30 ήρθε σε επικοινωνία μέσω του «Facebook» με άτομο για την αγορά ενός οχήματος.
Κατόπιν αιτήματος του αγνώστου ατόμου για την διαδικασία εκκίνησης μεταβίβασης του οχήματος, μετέφερε το ποσό των 300 € από τον λογαριασμό του στην Εθνική τράπεζα σε άλλο λογαριασμό της ίδιας τράπεζας και λίγη ώρα μετά με την πρόφαση της ολοκλήρωσης της διαδικασίας μεταβίβασης το ανωτέρω άγνωστο άτομο αιτήθηκε το υπόλοιπο ποσό, ήτοι 1560 €, αίτημα το οποίο έγινε αποδεκτό.
Τέλος το άγνωστο άτομο με την πρόφαση ότι στη συναλλαγή πρέπει να εμφαίνεται το συνολικό ποσό για την αγορά του οχήματος, απέστειλε στο θύμα ένα απόκομμα συναλλαγής που δείχνει ότι μετέφερε το ποσό των 1.860 €, τα οποία αιτήθηκε να του αποσταλούν εκ νέου συνολικά πράγμα που ομοίως έπραξε και εν συνεχεία ο φερόμενος ως πωλητής εξαφανίστηκε.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Πρόγραμμα Καλοκαιρινών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων «Ιπποκράτεια 2026»

Πρόγραμμα Καλοκαιρινών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων «Ιπποκράτεια 2026»     .ΤΕΤΑΡΤΗ 1/07/26   ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ         ΟΡΦΑΝΟΥΔΑΚΗ.  ΑΥΛΕΙΟΣ ΧΩΡΟΣ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ & ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ

Ενημέρωση

Συνελήφθη στην Κω διεθνώς διωκόμενος αλλοδαπός – Σε βάρος του εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης των γαλλικών Αρχών

Συνελήφθη στην Κω διεθνώς διωκόμενος αλλοδαπός – Σε βάρος του εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης των γαλλικών Αρχών     Συνελήφθη χθες (2 Ιουλίου 2026) στην

©2020 radioproto.gr