H ΚΙ.ΛΕ.ΚΩ επανέρχεται στα μέσα του Σεπτέμβρη για μια ακόμα βραδιά σινεμά στον Θερινό Κινηματογράφο Ορφέα, την Τρίτη 19/09 στις 21:30, με τη γαλλική κομεντί Τα Πάνω Κάτω.

H ΚΙ.ΛΕ.ΚΩ επανέρχεται στα μέσα του Σεπτέμβρη για μια ακόμα βραδιά σινεμά στον Θερινό Κινηματογράφο Ορφέα, την Τρίτη 19/09 στις 21:30, με τη γαλλική κομεντί Τα Πάνω Κάτω.

Τα Πάνω Κάτω (L’ Innocent)

Σκηνοθεσία: Λουί Γκαρέλ

Παραγωγή: Γαλλία. 2022. Διάρκεια: 99’

Παίζουν: Λουί Γκαρέλ, Νοεμί Μερλάν, Ανούκ Γκρινμπέργκ

 

Βραβεία Σεζάρ Σεναρίου και Β΄ Γυναικείου Ρόλου για τη Νοεμί Μερλάν

 

Trailer: https://youtu.be/haHpckFz-vA?si=ZINFRQIzkiWtsBZ9

 

Ο Αμπέλ είναι ο γιος μιας μεσήλικης ηθοποιού που αποφασίζει να παντρευτεί τον άρτι αποφυλακισθέντα Μισέλ. Ο Αμπέλ όμως παραμένει διαρκώς καχύποπτος για την «αθωότητα» του πατριού του. Τον υποπτεύεται και τον παρακολουθεί με τη βοήθεια της κολλητής του Κλεμάνς, μέχρι που οι δρόμοι τους θα συναντηθούν παράδοξα και νομοτελειακά προς ένα φινάλε που θα τους βρει όλους συνένοχους σε μια γλυκιά συνειδητοποίηση. Η ερωτική κομεντί και το κωμικό θρίλερ εναλλάσσονται διασκεδαστικά σε ένα ανάλαφρο, μα διόλου αφελές, κινηματογραφικό παιχνίδι πάνω στο προσποιείσθαι της καθημερινής ζωής.

 

 

Είσοδος: 5 €

 

Σας περιμένουμε.

 

Καλές προβολές! 

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Συνεργασία Ρόδου και Κω για την υγειονομική κάλυψη των Special Olympics 2026 στην Κω

Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Συνεργασία Ρόδου και Κω για την υγειονομική κάλυψη των Special Olympics 2026 στην Κω Τα Περιφερειακά Τμήματα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ρόδου

Πολιτική

Γ. Νικητιάδης στην ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου: Εθνική ανάγκη η αναπτυξιακή θωράκιση των νησιών μας

Γ. Νικητιάδης στην ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου: Εθνική ανάγκη η αναπτυξιακή θωράκιση των νησιών μας Τη σύνδεση της εθνικής θωράκισης των νησιών με την αναπτυξιακή στήριξή

©2020 radioproto.gr