Συμμετοχή του Δήμου Κω στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού στο Τελ Αβίβ

Συμμετοχή του Δήμου Κω στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού στο Τελ Αβίβ

Στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «29th ΙNTERNATIONAL MEDITERANIAN TOURISM MARKET ΙΜΤΜ 2023» η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ από 14 έως 15 Φεβρουαρίου, θα λάβει μέρος ο Δήμος της Κω.

Πρόκειται για μια έκθεση που συγκεντρώνει 1.760 εκθέτες από 52 χώρες, με 384 booths και περίπου 25.800 επισκέπτες.

 

Η Αντιδήμαρχος Τουρισμού κα Σέβη Βλάχου θα κάνει παρουσίαση του προορισμού σε ειδική εκδήλωση με στόχο τη ενίσχυση της εξωστρέφειας και την προβολή των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του νησιού. Η παρουσίαση θα γίνει σε εκπροσώπους αεροπορικών εταιρειών, Τour Operators και δημοσιογράφους. Στόχος είναι η συνεργασία για θέματα τουρισμού και πολιτισμού.

 

Στο πλαίσιο της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν προγραμματισμένες συναντήσεις με παράγοντες του τουρισμού με σκοπό την ενίσχυση της συνεργασίας και την αύξηση της επισκεψιμότητας από την χώρα του Ισραήλ στο νησί μας.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Πολιτική

Πρέπει να ανησυχούμε για την Κύπρο και το Αιγαίο; Ναι, διότι ο ισλαμιστής αντίπαλος είναι ανισόρροπος… Και ένα υστερόγραφο για τη “Σάντη” που συνεχίζει να εξευτελίζει τους συνεργάτες της!

Πρέπει να ανησυχούμε για την Κύπρο και το Αιγαίο; Ναι, διότι ο ισλαμιστής αντίπαλος είναι ανισόρροπος… Και ένα υστερόγραφο για τη “Σάντη” που συνεχίζει να

Ενημέρωση

Νίσυρος: Αυξάνεται το επίδομα στέγασης και σίτισης για εργαζόμενους σε Υγεία και Παιδεία

Νίσυρος: Αυξάνεται το επίδομα στέγασης και σίτισης για εργαζόμενους σε Υγεία και Παιδεία Ομόφωνη απόφαση έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Νισύρου, εγκρίνοντας την εισήγηση

©2020 radioproto.gr