Οικονομική ενίσχυση των συνταξιούχων και χρονική επέκταση του δρομολογίου Κω- Αστυπάλαια ζητά ο Βασίλης Α. Υψηλάντη

Οικονομική ενίσχυση των συνταξιούχων και χρονική επέκταση του δρομολογίου Κω- Αστυπάλαια ζητά ο Βασίλης Α. Υψηλάντη

Ο Κοσμήτορας της Βουλής και Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντη στα πλαίσια του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου προέβη στις ακόλουθες δύο δραστηριότητες Κοινοβουλευτικού Ελέγχου.

Η πρώτη αφορά Ερώτηση προς τους Υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας κ΄ Κοινωνικών Υποθέσεων για την οικονομική ενίσχυση συνταξιούχων που δεν έλαβαν καμία αύξηση λόγω της προσωπικής διαφοράς από τους οποίους ζητά να τους δοθεί ειδικό βοήθημα και η δεύτερη αφορά κατάθεση Κοινοβουλευτικής Αναφοράς προς τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής , με την οποία ζητά την « Χρονική επέκταση δρομολογίου από Κω – Αστυπάλαια – Κω, μετά από την 01/02/2023, επιστολή του Δημάρχου Αστυπάλαιας, κ. Νικολάου Κομνηνέα.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Πολιτική

Πρέπει να ανησυχούμε για την Κύπρο και το Αιγαίο; Ναι, διότι ο ισλαμιστής αντίπαλος είναι ανισόρροπος… Και ένα υστερόγραφο για τη “Σάντη” που συνεχίζει να εξευτελίζει τους συνεργάτες της!

Πρέπει να ανησυχούμε για την Κύπρο και το Αιγαίο; Ναι, διότι ο ισλαμιστής αντίπαλος είναι ανισόρροπος… Και ένα υστερόγραφο για τη “Σάντη” που συνεχίζει να

Ενημέρωση

Νίσυρος: Αυξάνεται το επίδομα στέγασης και σίτισης για εργαζόμενους σε Υγεία και Παιδεία

Νίσυρος: Αυξάνεται το επίδομα στέγασης και σίτισης για εργαζόμενους σε Υγεία και Παιδεία Ομόφωνη απόφαση έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Νισύρου, εγκρίνοντας την εισήγηση

©2020 radioproto.gr