Ο Δήμαρχος Λέρου στην συνεδρίαση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων

 

Ο Δήμαρχος Λέρου στην συνεδρίαση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων

Στην συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου παραυρέθηκε ο Δήμαρχος Λέρου Κ.Κόλιας σήμερα που διεξήχθη στην Αθήνα με 18 σημαντικά θέματα στην ημερήσια διάταξη .

Στην συνεδρίαση παρευρέθηκαν οι Βουλευτές Κ.Βασίλης Υψηλάντης, ο Κ.Μάνος Κόνσολας, ο Κ.Γιάννης Παππάς, ο Περιφερειάρχης κ.Γιώργος Χατζημάρκος.

Ο Δήμαρχος Λέρου πέραν απο τις τοποθετήσεις του στα θέματα της τακτικής συνεδρίασης έθεσε εκτος ημερήσιας διάταξης το πρόβλημα που εχει προκύψει με τους εργαζόμενους στο πρόγραμμα << Βοήθεια στο σπίτι>> μετά την απόφαση 1548/2022 του ΣΤΕ η οποία καταργεί την μοριοδότηση της ειδικής εμπειρίας με αίτημα να ληφθεί απόφαση στήριξης των εργαζομένων απο το ΔΣ της ΠΕΔ όπως και έγινε.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Συλλήψεις σε Κω και Λέρο για φθορά, ναρκωτικά, αιγιαλό, ηχορύπανση και επικίνδυνη οδήγηση

Συλλήψεις σε Κω και Λέρο για φθορά, ναρκωτικά, αιγιαλό, ηχορύπανση και επικίνδυνη οδήγηση Σειρά συλλήψεων πραγματοποιήθηκε τις τελευταίες ημέρες σε Κω και Λέρο από αστυνομικούς

Ενημέρωση

Να εγκατασταθεί μόνιμα στη Κω, την αντιπυρική περίοδο, πυροσβεστικό αεροσκάφος Air Tractor ή πυροσβεστικό ελικόπτερο

Να εγκατασταθεί μόνιμα στη Κω, την αντιπυρική περίοδο, πυροσβεστικό αεροσκάφος Air Tractor ή πυροσβεστικό ελικόπτερο Με κοινοβουλευτική του παρέμβαση προς τον Υπουργό Πολιτικής Προστασίας, ο

©2020 radioproto.gr