Φιλίνος Κως: Στην Σύμη με επιτυχίες το γυναικείο τμήμα ποδηλασίας 

 

Φιλίνος Κως: Στην Σύμη με επιτυχίες το γυναικείο τμήμα ποδηλασίας 

Ολοκληρώθηκε το Σάββατο ή 1η μέρα του αγώνα της Ελληνικής ομοσπονδίας ποδηλασιας που διοργάνωσε ο ποδηλατικος σύλλογος της Ρόδου Ελαφος.
Ο αγώνας έγινε στον Πανορμιτη της Σύμης για 8η φορά και οι Κωοι αθλητές έδωσαν το παρών για 5η συνεχόμενη φορά.Σπουδαια εμφάνιση από 5 Κωες αθλήτριες εκ των 6 που αγωνίστηκαν.

Αδιαφιλονικητη νικήτρια η Αναστασία Ορφανουδακη του Φιλινου και ακολούθησαν η Κική Τσεσμεζη και η Μαρία Τουλαντα του Ελαφου σε 2η και 3η θέση αντίστοιχα.Στη 4η θέση η Εύα Σοφού με 5η της Εφη Τσουτση του Φιλινου  και 6η την Ρόδια Καραγιάννη Ελένη.Να τονίσουμε ότι για άλλη μια φορά μόνο στα Δωδεκάνησα καταφέρνουν οι γυναίκες και συμπληρώνουν τη κατηγορία.Πριν λίγες μέρες έγινε το πανελλήνιο πρωτάθλημα μάστερ στα Μέθανα Τροιζηνίας και δεν υπήρξε ούτε μια συμμετοχή.Ελπιζουμε να το δει αυτό η ομοσπονδία και σύντομα να δώσει το πρωτάθλημα μάστερ γυναικών στο νησί του ποδηλατου που έχει περισσότερες από 10 αθλήτριες μάστερ.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Συλλήψεις σε Κω και Λέρο για φθορά, ναρκωτικά, αιγιαλό, ηχορύπανση και επικίνδυνη οδήγηση

Συλλήψεις σε Κω και Λέρο για φθορά, ναρκωτικά, αιγιαλό, ηχορύπανση και επικίνδυνη οδήγηση Σειρά συλλήψεων πραγματοποιήθηκε τις τελευταίες ημέρες σε Κω και Λέρο από αστυνομικούς

Ενημέρωση

Να εγκατασταθεί μόνιμα στη Κω, την αντιπυρική περίοδο, πυροσβεστικό αεροσκάφος Air Tractor ή πυροσβεστικό ελικόπτερο

Να εγκατασταθεί μόνιμα στη Κω, την αντιπυρική περίοδο, πυροσβεστικό αεροσκάφος Air Tractor ή πυροσβεστικό ελικόπτερο Με κοινοβουλευτική του παρέμβαση προς τον Υπουργό Πολιτικής Προστασίας, ο

©2020 radioproto.gr