ΔΥΟ ΒΡΑΔΙΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ LUCA PISCAZZI ΣΤΟ ALBERGO GELSOMINO ΚΑΙ ΣΤΟ CUVEE TOY AQUA BLU

 

ΔΥΟ ΒΡΑΔΙΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ LUCA PISCAZZI ΣΤΟ ALBERGO GELSOMINO ΚΑΙ ΣΤΟ CUVEE TOY AQUA BLU

Μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία από τον βραβευμένο chef Luca Piscazzi είχαν την ευκαιρία να ζήσουν οι λάτρεις της υψηλής γαστρονομίας, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στο Albergo Gelsomino και την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου στο Cuvée του AquaBlu.

Ο βραβευμένος με ένα αστέρι Michelinchefαπό το εστιατόριο Pelagos του FourSeasons στον Αστέραετοίμασε ένα ειδικό μενού για τις δύο αυτές βραδιές βασισμένο στους θησαυρούς των Ελληνικών νησιών.

Από το εικονικό στρείδι και το μαγιάτικο με τα μαριναρισμένα πολύχρωμα ντοματίνια, την calamarataμε γαρίδες και φούσκα σπινιάλο από την Κάλυμνο, το μενού ενθουσίασε και ταξίδεψε γευστικά τους καλεσμένους σε όλη τη νησιωτική Ελλάδα.

Το εμπνευσμένο μενού συνδυάστηκε άψογα με επιλεγμένα κρασιά σε ένα food & wine pairing dinner που χάρισε μια μοναδική εμπειρία σε όσους επέλεξαν να το απολαύσουν.

 

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Έφυγε από την ζωή ο Κωνσταντίνος Φαρμάκης – Ένας άνθρωπος με σημαντική πορεία στον χώρο του εμπορίου τουριστικών ειδών

Έφυγε από την ζωή ο Κωνσταντίνος Φαρμάκης – Ένας άνθρωπος με σημαντική πορεία στον χώρο του εμπορίου τουριστικών ειδών Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία

Αθλητικά Νέα

Santorini Experience 2026: Περισσότερες από 3.600 συμμετοχές, αθλητές από 42 χώρες και ένα βάθρο παγκόσμιας κλάσης

Santorini Experience 2026: Περισσότερες από 3.600 συμμετοχές, αθλητές από 42 χώρες και ένα βάθρο παγκόσμιας κλάσης   Τέσσερις μέρες αθλητισμού, φιλοξενίας και εμπειριών, με κατόχους

©2020 radioproto.gr