Coppa : Τσικνοπέμπτη με bbq για «ανελέητο» τσίκνισμα- Άφθονο κρέας, διαλεχτά ορεκτικά και άρωμα παράδοσης
Το πιο νόστιμο έθιμο του χρόνου καταφθάνει και στο Coppa όλα είναι έτοιμα για να τσικνίσουμε παρέα! Από νωρίς θα στηθούν οι ψησταριές έξω στην βεράντα όπως το θέλει το έθιμο και θα τσικνίσουμε παρέα απολαμβάνοντας εκλεκτά κρέατα, σπιτικές σαλάτες και νόστιμα χειροποίητα ορεκτικά.
Την Τσικνοπέμπτη στο Coppa θα απολαύσουμε χωρίς ενοχές κοψίδια, πανσέτες, μπριζόλες, σουβλάκια και πολλά κρεατικά. Στα ορεκτικά, μεταξύ άλλων, θα βρείτε πατάτες τηγανιτές φρέσκες, τζατζίκι φτιαγμένο με μεράκι στο χέρι πίτες κλασικές, κυπριακές, ολικής, καλαμποκιού και πολλά άλλα!
Ραντεβού για “meating” την Τσικνοπέμπτη στο Coppa σπιτικό φαγητό. Ελάτε να τσικνίσουμε παρέα , ή καλέστε για delivery στο 22420 28 870.


