Συνάντηση του Δημάρχου του Τάρπον Σπρινγκς Χρυσόστομου Αλαχούζου με τον Πρόεδρο της Βουλής Κώστα Τασούλα και τον Κοσμήτορα Βασίλη Α. Υψηλάντη

 

Συνάντηση του Δημάρχου του Τάρπον Σπρινγκς Χρυσόστομου Αλαχούζου με τον Πρόεδρο της Βουλής Κώστα Τασούλα και τον Κοσμήτορα Βασίλη Α. Υψηλάντη

Επίσκεψη στη Βουλή των Ελλήνων πραγματοποίησε ο Καλυμνιακής καταγωγής Δήμαρχος του Τάρπον Σπρινγκς της Φλώριδας-Η.Π.Α Χρυσόστομος Αλαχούζος.

Τον κ. Αλαχούζο υποδέχθηκε ο Κοσμήτορας της Βουλής Βασίλης Α. Υψηλάντης και τον συνόδευσε στη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων Κωνσταντίνο Τασούλα.

Ο κ. Αλαχούζος αναφέρθηκε στη ζωή και τις δραστηριότητες των συμπατριωτών μας στο Τάρπον Σπρινγκς και δώρισε στον πρόεδρο ένα αντίγραφο του γλυπτού «ο Καλύμνιος Δύτης« του γνωστού Καλύμνιου γλύπτη Σακελλάρη Κουτούζη.

Ο συμπατριώτης μας δήμαρχος του Τάρπον Σπρινγκς ξεναγήθηκε επίσης στην περίφημη έκθεση για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση που φιλοξενείται στις αίθουσες της Βουλής των Ελλήνων και είχε γεύμα συνεργασίας για τα ζητήματα των αποδήμων Ελλήνων Δωδεκανησίων με τον καλυμνιακής επίσης καταγωγής βουλευτή Δωδεκανήσου και Κοσμήτορα Βασίλη Α. Υψηλάντη.

Παρών στις συναντήσεις ήταν και ο Πρόεδρος της Ένωσης Καλυμνίων Αττικής Δημήτρης Καλικάντζαρος.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Πολιτική

Κώστας Καϊσερλης: Απαξίωση της πολιτικής – Ένα τεράστιο πρόβλημα που καλούμαστε να λύσουμε

Κώστας Καϊσερλης: Απαξίωση της πολιτικής – Ένα τεράστιο πρόβλημα που καλούμαστε να λύσουμε Στις απαντήσεις των λόγων που οι νέοι μας απέχουν από τα κοινά

Αθλητικά Νέα

Λαμπρή βράβευση στο 66ο Πανελλήνιο Συνέδριο ROTARY – Τιμή για τον Κωνσταντίνο Χατζηεμμανουήλ

Λαμπρή βράβευση στο 66ο Πανελλήνιο Συνέδριο ROTARY – Τιμή για τον Κωνσταντίνο Χατζηεμμανουήλ Σε ένα ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο και σε πανηγυρικό κλίμα, πραγματοποιήθηκε το 66ο

©2020 radioproto.gr