Να ενισχυθεί η διαδικασία εμβολιασμών στην Κω, ζήτησε με αναφορά της στη Βουλή η Μίκα Ιατρίδη

Να ενισχυθεί η διαδικασία εμβολιασμών στην Κω, ζήτησε με αναφορά της στη Βουλή η Μίκα Ιατρίδη

Το ζήτημα της περαιτέρω ενίσχυσης της διαδικασίας εμβολιασμών στην Κω έθεσε στη Βουλή η Μίκα Ιατρίδη με αναφορά της προς τον αρμόδιο Υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια.

Στην αναφορά της, η αναπληρώτρια Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ. επισήμανε την ανάγκη για την επιτάχυνση της διαδικασίας εμβολιασμού στο νησί, λόγω της επικείμενης έναρξης της τουριστικής περιόδου και κατέθεσε επιστολή της Ένωσης Ξενοδόχων Κω, η οποία προσυπογράφεται από την Πρόεδρο της Ένωσης, Κωνσταντίνα Σβύνου, τον Πρόεδρο του ΣΕΠΕ Κω, Βασίλη Μανιά και την Πρόεδρο του Σωματείου Ενοικιαζόμενων Διαμερισμάτων νήσου Κω, Παπαδούλη Ελένη.

Περαιτέρω, ύστερα από επικοινωνία με το Υπουργείο Υγείας, η Μίκα Ιατρίδη είχε την ενημέρωση ότι θα υπάρξει επιπλέον στήριξη και ενίσχυση των εμβολιαστικών γραμμών στην Κω και τα Δωδεκάνησα, ώστε το πρόγραμμα «Ελευθερία» να συνεχιστεί απρόσκοπτα και να αντιμετωπιστούν οι όποιες δυσκολίες παρατηρούνται.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Συνεργασία Ρόδου και Κω για την υγειονομική κάλυψη των Special Olympics 2026 στην Κω

Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Συνεργασία Ρόδου και Κω για την υγειονομική κάλυψη των Special Olympics 2026 στην Κω Τα Περιφερειακά Τμήματα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ρόδου

Πολιτική

Γ. Νικητιάδης στην ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου: Εθνική ανάγκη η αναπτυξιακή θωράκιση των νησιών μας

Γ. Νικητιάδης στην ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου: Εθνική ανάγκη η αναπτυξιακή θωράκιση των νησιών μας Τη σύνδεση της εθνικής θωράκισης των νησιών με την αναπτυξιακή στήριξή

©2020 radioproto.gr