Με τρεις Κοινοβουλευτικές Αναφορές ο Βασίλης Α. Υψηλάντη ζητά θεσμοθέτηση αποζημίωσης των αγροτών από ζημιές

 

Με τρεις Κοινοβουλευτικές Αναφορές ο Βασίλης Α. Υψηλάντη ζητά θεσμοθέτηση αποζημίωσης των αγροτών από ζημιές

Με τρεις Κοινοβουλευτικές Αναφορές ο Βασίλης Α. Υψηλάντη ζητά θεσμοθέτηση αποζημίωσης των αγροτών από ζημιές που προκαλούν τα ελάφια, ενίσχυση των παραγωγών εσπεριδοειδών της Καλύμνου και μέτρα υπέρ των Κυνηγών της Δωδεκανήσου

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης, στα πλαίσια του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου, κατέθεσε τρεις Κοινοβουλευτικές Αναφορές προς τους Υπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Σ. Λιβανό, και τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κ. Σκρέκα.

Η πρώτη Αναφορά, βασίζεται στην επιστολή των Προέδρων των Τοπικών Κοινοτήτων Κατταβιάς Ρόδου κ. Νικολάου Ζαννετάκη και της Απολακκιάς κ. Τσαμπίκου Καραγιάννη και σχετίζεται με την ανάγκη πρόβλεψης αποζημίωσης των αγροτών της Ρόδου από τις καταστροφές που προκαλούν στις καλλιέργειες τα ελάφια.

Η δεύτερη, βασίζεται σε σχετική επιστολή του κ. Αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Πρωτογενή Τομέα & Γαστρονομίας κ. Φιλήμονα Ζανεττίδη και αφορά την ανάγκη ενίσχυσης των παραγωγών εσπεριδοειδών της Καλύμνου.

Τέλος με την τρίτη Αναφορά του ο Βουλευτής Δωδεκανήσου προωθεί στον Υπουργό το αίτημα του Κυνηγετικού Συλλόγου Ρόδου, « Η ΡΟΔΙΑ ΕΛΑΦΟΣ », προκειμένου να εξεταστούν οι προτάσεις τους σε σχέση με τα μέτρα προστασίας λόγω covid -19.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Αθλητικά Νέα

Γ. Χ. Πασσανικολάκης: «Οι φιέστες δεν μπορούν να κρύψουν τις ελλείψεις στους θόλους – Συλλογική κατάκτηση η κατασκευή τους»

Γ. Χ. Πασσανικολάκης: «Οι φιέστες δεν μπορούν να κρύψουν τις ελλείψεις στους θόλους – Συλλογική κατάκτηση η κατασκευή τους» Οι… φιέστες δε μπορούν να κρύψουν

Αθλητικά Νέα

ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ! – Έκκληση των σωματείων μπάσκετ της Δωδεκανήσου για λύση στο κόστος των ακτοπλοϊκών μετακινήσεων

ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ! – Έκκληση των σωματείων μπάσκετ της Δωδεκανήσου για λύση στο κόστος των ακτοπλοϊκών μετακινήσεων Διαφορετικά νησιά, ίδια όνειρα, ίσες ευκαιρίες.

©2020 radioproto.gr