Χαρούλα Γιασιράνη: «Ας διαλέξει ο κ. Γιώργος Τσουκαλάς τι υπηρετεί, τον όρκο στον Ιπποκράτη ή το σφυροδρέπανο»

 

Χαρούλα Γιασιράνη: «Ας διαλέξει ο κ. Γιώργος Τσουκαλάς τι υπηρετεί, τον όρκο στον Ιπποκράτη ή το σφυροδρέπανο»

Απάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Υγείας για την κόκκινη (από ντροπή) δήλωσή του για «ιθαγενείς και φύκια για μεταξωτές κορδέλες»

«Πρωτοφανής, διχαστική και προκλητική είναι η τοποθέτηση του Δ/ντή Κέντρου Υγείας Πάτμου, κ. Τσουκαλά που απαξιώνει τις προσπάθειες όλου του δυναμικού, που παλεύει νυχθημερόν με την πανδημία.

Μόνο θλίψη προκαλεί η στάση του για τον κοινό μας αγώνα να προστατεύσουμε την υγεία των νησιωτών μας. Την ώρα που μαζί με την Διοίκηση του ΕΟΔΥ, την 2η ΔΥΠΕ, τον Δήμαρχο Πάτμου, κ. Λευτέρη Πέντε, αγωνιζόμαστε για τον περιορισμό της δια-σποράς στο νησί, ο Διευθυντής του Κ.Υ. Πάτμου, επιλέγει να ασκήσει το καθήκον του, όχι προς την κοινωνία αλλά προς την κομματική του ταυτότητα.

Ευτυχώς για τους νησιώτες, το ιατρικό προσωπικό υπηρετεί με αίσθημα ευθύνης την δημόσια υγεία και δεν επιδίδεται σαν τον Γ. Τσουκαλά σε επιδείξεις κομματικής λειτουργίας.

Αφόρητα ανεύθυνη και μηδενιστική πλέον η στάση του εν λόγω κυρίου, που δεν είναι η πρώτη φορά που ανάμεσα στην σοβαρότητα και την κομματική δημαγωγία, επιλέγει το δεύτερο.

Μόνο από ντροπή είναι κόκκινη η τακτική που επιλέγει, στη μεγαλύτερη πρόκληση που αντιμετώπισαν ποτέ οι Λειτουργοί της Υγείας στην πατρίδα μας και σε όλο τον κόσμο».

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Συλλήψεις σε Κω και Λέρο για φθορά, ναρκωτικά, αιγιαλό, ηχορύπανση και επικίνδυνη οδήγηση

Συλλήψεις σε Κω και Λέρο για φθορά, ναρκωτικά, αιγιαλό, ηχορύπανση και επικίνδυνη οδήγηση Σειρά συλλήψεων πραγματοποιήθηκε τις τελευταίες ημέρες σε Κω και Λέρο από αστυνομικούς

Ενημέρωση

Να εγκατασταθεί μόνιμα στη Κω, την αντιπυρική περίοδο, πυροσβεστικό αεροσκάφος Air Tractor ή πυροσβεστικό ελικόπτερο

Να εγκατασταθεί μόνιμα στη Κω, την αντιπυρική περίοδο, πυροσβεστικό αεροσκάφος Air Tractor ή πυροσβεστικό ελικόπτερο Με κοινοβουλευτική του παρέμβαση προς τον Υπουργό Πολιτικής Προστασίας, ο

©2020 radioproto.gr