Ο Κώος Παύλος Λαδικός στο The Voice με coach την εκρηκτική Πάολα!
Γράφει η Σοφία Μίντζια
Ο δικός μας Παύλος Λαδικός από το Πυλί της Κω, με την βελούδινη φωνή του, είναι πλέον παίκτης του δημοφιλούς talent show του ΣΚΑΪ, “The Voice”, με coach την Πάολα!
Ο ταλαντούχος ανερχόμενος καλλιτέχνης ερμηνεύοντας το νησιώτικο τραγούδι “Άμα χαράζει στο Αιγαίο” κατάφερε να γυρίσει τις τρεις από τις τέσσερις καρέκλες στη φάση των “blind auditions” του μουσικού διαγωνισμού, αυτές της Πάολας, της Έλενας Παπαρίζου και του Πάνου Μουζουράκη, αλλά η τελική του επιλογή ήταν η πρωτοεμφανιζόμενη ως κριτής του “The Voice”, εκρηκτική λαϊκη τραγουδίστρια. Την επιλογή του επηρέασε η αγαπημένη του γιαγιά που τον συνόδευε, εμφανώς συγκινημένη!
Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Παύλος είχε δοκιμάσει ξανά τις δυνάμεις του στον αγαπημένο μουσικό διαγωνισμό πριν δύο χρόνια αλλά χωρίς να πετύχει το στόχο του. Φέτος, ακόμη πιο σίγουρος για τον εαυτό του κι έχοντας πλέον παρακολουθήσει εντατικά μαθήματα φωνητικής, ανέβηκε στο stage στην πρεμιέρα του “The Voice” και κέρδισε μια θέση ευελπιστώντας σε μια καλή συνέχεια σ’ αυτό το υπέροχο μουσικό ταξίδι που μόλις ξεκίνησε.
Υπενθυμίζεται ότι ο Παύλος Λαδικός είχε φιλοξενηθεί, στο πρόσφατο παρελθόν, στο Ράδιο Κως και στην εκπομπή της Καλλιόπης Δανελλάκη “Πρωινή Ματιά”, όπου είχε μιλήσει για την μεγάλη αγάπη που τρέφει για τη μουσική και το τραγούδι καθώς και για τα μελλοντικά του σχέδια. Ο ίδιος, είχε καταπλήξει τους ακροατές με τις ακαπέλα ερμηνείες του.
Πηγή: www.kostv.gr




