7ος και 8ος ο Σπύρος Μάριος Φουρθιωτης στους πρώτους αγώνες του Ισπανικού πρωταθλήματος

Μετά τους δυο πρώτους αγώνες του Ισπανικού πρωταθλήματοςFIMCEVREPSOL όπου συμμετέχει ο 13χρονος Έλληνας οδηγός Σπύρος Μάριος Φουρθιωτης από το νησί της ΚΩ κατάφερε να τερματίσει στον πρώτοlastchange αγώνα στην πίσταESTORILτης Πορτογαλίας στην 7ηθέση και στον δεύτεροlastchange αγώνασ την πίσταValenciaτης Ισπανίας στην 8η θέση.

Ο Έλληναςοδηγόςσυμμετέχει σε αυτό το θεσμό για πρώτηχρονιά με τη μοτοσυκλέτα του HONDANSF250Rμε την ομάδαDNA-FIFTYMOTORSPORTκαθώς ο συγκεκριμένος θεσμός διοργανώνετε από την DORNAπου διοργανώνει και το MOTOGPκαι θεωρείτε παγκόσμιο πρωτάθλημα juniorκαι είναι το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα στον κόσμο καθώς στην κατηγορίαEUROPEANTALENTCUPσυμμετέχουν 50 οδηγοί από 16 διαφορετικές χώρες.

Ο Σπύρος Μάριος Φουρθιωτης μας είπε μετά τους αγώνες του:

Θέλω να ευχαριστήσω όλους μου τους χορηγούς που μου δίνουν τη δυνατότητα να συμμετέχω σε αυτόν τον απίστευτο θεσμό καθώς και όλους εσάς που βρίσκεστε στο πλάι μου με την θετική σας σκέψη.

Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στο πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα παγκοσμίως και αυτό το οφείλω στους χορηγούς μου και στην οικογένεια μου.

 Την ελληνική αυτή προσπάθεια στηρίζουν ως χορηγοί: 

 

Χορηγοίεπικοινωνίας:

ΒΗΜΑΤΗΣΚΩ-KOSNEWS24-KOSTODAY-AEGEANEWS-BIKERSPIRIT-MGP-BIKEIT-RADIOPROTO-MOTO@BIKETV-MOTOMAG-RADIOCITY93-RADIOEKFRASI-KOSTV.

©2020 radioproto.gr is made with by