6 ΜΑΙΟΥ 2014- ΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΣΥΡΟ

6 ΜΑΙΟΥ 2014- ΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΣΥΡΟ

Την 6η Μαϊου συμπληρώθηκαν εννέα χρόνια από την ημέρα που το πρωτοδικείο Κώ με απόφαση του διέγραψε από τους εκλογικούς καταλόγους του Δήμου Νισύρου 149 παράνομα εγγεγραμμένους αλλοδαπούς. Με την απόφαση αυτή αποφεύχθηκε η νοθεία του εκλογικού αποτελέσματος. Με την απόφαση του πρωτοδικείου Κώ ο Δήμος Νισύρου διασώθηκε. Στις εκλογές της 18ης Μαίου η παράταξη ΠΕΚΑΝ ανακηρύχθηκε νικητής με διαφορά 210 ψήφων. Το τραγικό είναι ότι 50 από τους διαγραφέντες αλλοδαπούς ψήφισαν στις εκλογές του 2010 όταν ο τότε υποψήφιος Βασίλης Πάχος έχασε με διαφορά 27 ψήφων. Η νοθεία στο μεγαλείο της.

«Ο λαός που ξεχνά την Ιστορία του είναι καταδικασμένος να την ξαναζήσει», έχει γράψει ο Ισπανός φιλόσοφος Σανταγιάνα. Απαιτείται εγρήγορση!

Σήμερα, οι ίδιοι άνθρωποι που προσπάθησαν να νοθεύσουν το εκλογικό αποτέλεσμα του 2014, που κέρδισαν τις εκλογές του 2010 με παράνομα εγγεγραμμένους αλλοδαπούς, που παρέδωσαν ένα Δήμο χρεωμένο, έρχονται με την ίδια θολή  βιτρίνα, με παραποίηση της πραγματικότητας, με διασπορά ψευδών ειδήσεων, και με πολύ χρήμα, σε μια απεγνωσμένη περοσπάθεια  να αλώσουν για άλλη μια φορά το Δήμο Νισύρου, να αλώσουν το πλούσιο ταμείο του. Για άλλη μια φορά ο λαός της Νισύρου θα δώσει τη βροντερή του απάντηση. Η Νίσυρος δεν θα αφεθεί να επανέλθει στο παρελθόν της απραξίας και της διαφθοράς.

Παρακάτω μια ανασκόπηση των δημοσιευμάτων για την προσπάθεια κλοπής των εκλογών του 2014.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Πολιτική

Μίκα Ιατρίδη από Πάτμο και Λέρο: «Ξεκάθαρο το μήνυμα της αυτοδύναμης επιλογής για σιγουριά, σταθερότητα, ασφάλεια και πρόοδο!»

Μίκα Ιατρίδη από Πάτμο και Λέρο: «Ξεκάθαρο το μήνυμα της αυτοδύναμης επιλογής για σιγουριά, σταθερότητα, ασφάλεια και πρόοδο!» Στην Πάτμο και τη Λέρο βρέθηκε η

©2020 radioproto.gr