Ο Σταμάτης Πης στο radioproto.gr: ” Αν δεν εκλεγεί ο κ. Νικηταράς η Κως θα πάει 15 χρόνια πίσω” Τι δηλώνει για την σχέση του με Ι. Ρούφα και τις πολιτικές διαφορές με Γ. Κυρίτση 

 

Ο Σταμάτης Πης στο radioproto.gr: ” Αν δεν εκλεγεί ο κ. Νικηταράς η Κως θα πάει 15 χρόνια πίσω” Τι δηλώνει για την σχέση του με Ι. Ρούφα και τις πολιτικές διαφορές με Γ. Κυρίτση 

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την Ισχυρή Κω παραχώρησε συνέντευξη στο radioproto.gr με αφορμή τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Ο κ. Πης μίλησε για τις προηγούμενες θητείες του καθώς διεκδικεί μία θέση στο δημοτικό συμβούλιο για 4η φορά.

Έκανε μια σύγκριση μεταξύ των δύο υποψηφίων δημάρχων και τόνισε ότι εάν δεν εκλεγεί ο κ. Νικηταράς θα πάει η Κως 15 χρόνια πίσω. Αναφέρθηκε στις πολιτικές διαφορές που έχει με τον κ. Γιώργο Κυρίτση και την απόσυρση αγωγών μετά το εξιτήριο που έλαβε από το νοσοκομείο κατόπιν νοσηλείας 25 ημερών με κορονοϊό. Υπενθύμισε ότι οι πολιτικές του διαφορές με τον επικεφαλής της Δύναμης Αλλαγής έχουν να κάνουν με τους ποδηλατόδρομους στην Κανάρη και παρεμβάσεις στην είσοδο της πόλης. 

” Ο κ. Κυρίτσης έβαζε άλλους να μου κάνουν δικαστήρια. 23 δικαστήρια για διάφορα θέματα. Έλεγαν ότι λεηλατήσαμε το δήμο. Ποιοί εμείς που βάζαμε και από την τσέπη μας για πετρέλαια στα οχήματα; Όταν βγήκα από το νοσοκομείο απέσυρα όλες τις αγωγές που είχα κάνει ως απάντηση καθώς μου χαρίστηκε η ζωή μου”.

Έδωσε διευκρινήσεις σχετικά με την σχέση που είχε με την κα. Ιωάννα Ρούφα λέγοντας ότι τήρησε τον λόγο του να παραμείνει πιστός στην παράταξη ” Όραμα και Δράση” μέχρι και την βραδιά των εκλογών. Μάλιστα τήρησε τον λόγο του καθώς όπως δηλώνει του είχε γίνει πρόταση να είναι υποψήφιος στις προηγούμενες εκλογές με την Ισχυρή Κω. 

Υπογράμμισε ότι εάν δεν εκλεγεί η παράταξή του θα μείνουν μελέτες και δρομολογημένα έργα στη μέση. ” Ξέρω τις ανάγκες και τα προβλήματα και πως να ταα λύσω. Ως αντιδήμαρχος ήταν διαφορετικές οι συνθήκες με περισσότερα μηχανήματα και ανθρώπινο δυναμικό. Θέλω να πω όμως ότι και πάλι η καθαριότητα είναι σε υψηλό επίπεδο”.

Σχολίασε και το ότι επικρατεί προς το παρόν πολιτικός πολιτισμός καθώς η προεκλογική περίοδος χαρακτηρίζεται από πολλούς ως ήρεμη. 

Αναφέρθηκε στις συζητήσεις με τους πολίτες και το πως διεκπεραίωνε ως αντιδήμαρχος τα αιτήματα των πολιτών στα ζητήματα πρασίνου και καθαριότητας. Τόνισε ότι πιθανόν είναι η τελευταία φορά που πολιτεύεται και ζήτησε από τα νεώτερα παιδιά να ασχοληθούν με τα κοινά. Τέλος έστειλε το μήνυμα του στους δημότες της Κω για τις εκλογές.

 

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη στον παρακάτω σύνδεσμο: 

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Αθλητικά Νέα

Η ΕΛΕΝΗ ΤΣΑΒΑΡΗ ΣΤΟΝ ΠΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟ ΚΩ

Η ΕΛΕΝΗ ΤΣΑΒΑΡΗ ΣΤΟΝ ΠΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟ ΚΩ   Μια σπουδαία προπονήτρια αναλαμβάνει τα ηνία του Ασκληπιού Η πολλάκις πρωταθλήτρια Ελλάδος στην ποδηλασία (περισσότερες απο 25

©2020 radioproto.gr