5ο KOS 3X3 BASKETBALL FESTIVAL

Share This Post

5ο KOS 3X3 BASKETBALL FESTIVAL

Ο Α.Σ. Φοίβος είναι υπερήφανος για το 5ο Kos 3X3 Basketball Festival και για έναν ακόμη σημαντικό λόγο… Αυτή είναι η σημασία του εθελοντισμού, η οποία αποκτά «σάρκα και οστά» στη μεγάλη μπασκετική γιορτή της Κω. Περισσότεροι από 30 εθελοντές θα στηρίξουν την προσπάθεια των διοργανωτών, προκειμένου να μην παρουσιαστεί το παραμικρό οργανωτικό πρόβλημα. Οι εθελοντές θα δώσουν δυναμικά «παρών» από 28 έως 31 Ιουλίου στην πλατεία Ανταγόρα της Κω και θα βοηθήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το 5ο Kos 3X3 Basketball Festival. Ήδη έχουν γίνει συζητήσεις με τους εθελοντές και το ρόλο τους στο τουρνουά της Κω.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟ ΚΩ

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο Δήμος Κω από την πρώτη στιγμή είναι δίπλα στον Α.Σ. Φοίβος Κω για τη διοργάνωση του τουρνουά, που έγινε θεσμός τα τελευταία χρόνια στην Κω. Εμπράκτως, τόσο η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου όσο και ο Δήμος Κω (Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ.) θα είναι στο πλευρό του κωακού συλλόγου για το 5ο Kos Basketball Festival.

ΔΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ

Κατά τη διάρκεια του 5ου Kos 3X3 Basketball Festival θα διεξαχθούν διαγωνισμοί τριπόντων και καρφωμάτων, όπου οι νικητές θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν και φέτος πλούσια δώρα και αθλητικά είδη.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Σε τροχιά επιτυχιών η ομάδα ρομποτικής του In Studies  – Νέα επιτυχία στην Ρόδο. Επόμενη στάση η Θεσσαλονίκη

  Σε τροχιά επιτυχιών η ομάδα ρομποτικής του In Studies  – Νέα επιτυχία στην Ρόδο. Επόμενη στάση η Θεσσαλονίκη Ένα ταξίδι γεμάτο ελπίδες και όνειρα

Ενημέρωση

Ο Ιμάμης Κω στο Ράδιο Πρώτο για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία – Συρία (ηχητικό)

  Ο Ιμάμης Κω στο Ράδιο Πρώτο για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία – Συρία (ηχητικό) Το πρωί της Τρίτης

©2020 radioproto.gr is made with by