5ο Kos 3X3 Basketball Festival : 80 ομάδες στην μεγάλη αθλητική γιορτή 

Share This Post

 

5ο Kos 3X3 Basketball Festival : 80 ομάδες στην μεγάλη αθλητική γιορτή 

Συνολικά 80 ομάδες θα πάρουν μέρος στο 5ο Kos 3X3 Basketball Festival, που ξεκινάει σήμερα στην πλατεία Κω με διοργανωτή τον Α.Σ. Φοίβος Κω. Στις 78 ομάδες προστέθηκαν ακόμη δύο και έτσι όλα είναι έτοιμα για την τετραήμερη μπασκετική γιορτή στο νησί του Ιπποκράτη. Κάθε μέρα από τις 17:00, μικροί και μεγάλοι φίλοι του μπάσκετ θα βρίσκονται στην ειδικά διαμορφωμένη πλατεία Ανταγόρα της Κω για να παίξουν, να διασκεδάσουν και πάνω απ’ όλα να ευχαριστηθούν το μπάσκετ. Με μεγάλο χορηγό το Κ.Δ.Α.Π. Imagine, συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Δήμο Κω, ο Α.Σ. Φοίβος Κω θα περιμένει τις ομάδες σε μία διοργάνωση, που θα έχει πλούσια δώρα, πολλές εκπλήξεις και φυσικά μπόλικη διάθεσή και πάθος για το μπάσκετ.

Στο 5ο Kos 3X3 Basketball Festival θα «σφυρίξουν», η Αιμιλία Πατμίου, η Νατάσα Βράκα και ο Γιάννης Ρώτας. Η δράση ξεκινάει σήμερα στην πλατεία Ανταγόρα, ο Α.Σ. Φοίβος φοράει τα καλά του και περιμένει όλο τον κόσμο σε μία μεγάλη γιορτή για το μπάσκετ στην Κω.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Αθλητικά Νέα

Oμιλία για την παγκόσμια ημέρα Τουρισμού με θέμα «Εκπαιδευτικά συμπόσια & αθλητικές διοργανώσεις ως μέσα επανατοποθέτησης της τουριστικής Κω»

  Oμιλία για την παγκόσμια ημέρα Τουρισμού με θέμα «Εκπαιδευτικά συμπόσια & αθλητικές διοργανώσεις ως μέσα επανατοποθέτησης της τουριστικής Κω» Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας

Αθλητικά Νέα

Ποδηλατοβόλτα για μικρούς και μεγάλους, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Ελευθερίας

  Ποδηλατοβόλτα για μικρούς και μεγάλους, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Ελευθερίας Με σύνθημα «Συνδυάζω –Μετακινούμαι» ο Δήμος Κω συμμετέχει στη φετινή Ευρωπαϊκή Εβδομάδα

©2020 radioproto.gr is made with by