5ο Kos 3X3 Basketball Festival : Συνεργασία με το Cosmos Sport

Share This Post

5ο Kos 3X3 Basketball Festival : Συνεργασία με το Cosmos Sport

Για μία ακόμη χρονιά το μεγαλύτερο, καλύτερο και πιο σύγχρονο κατάστημα αθλητικών ειδών στην Κω θα είναι δίπλα μας, στο 5ο Kos 3X3 Basketball Festival. Το Cosmos Sport (Ελ. Βενιζέλου 23Α- τηλ. 22420-24761) θα είναι και φέτος στο πλευρό μας και εξαιρετικός συνεργάτης στη μεγάλη μπασκετική γιορτή, που θα διεξαχθεί από 28 έως 31 Ιουλίου. Συγκεκριμένα θα «ντύσει» όλες τις ομάδες μας και θα δώσει πλούσια δώρα σε όλους τους νικητές. Στο κατάστημα Cosmos Sport στη Κω θα βρείτε αθλητικά και casual ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ από κορυφαία brands όπως Nike, Αdidas, Jordan, Converse, Under Armour, Reebok, Tommy Jeans, The North Face, Vans, Asics, Puma, Levi’s, Champion, Polo Ralph Lauren και πολλά άλλα επώνυμα αθλητικά και fashion brands!

Το Kos 3X3 Basketball Festival είναι ήδη ένα… success story και μερίδιο σε αυτό, έχουν τόσο η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου όσο και ο Δήμος Κω που στηρίζουν την προσπάθεια μας και τους ευχαριστούμε θερμά. Το 3on3 κυριαρχεί εδώ και πολλά χρόνια ως άθλημα και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που συμβάλλουμε και εμείς με την προσπάθεια μας. Θα ήταν μεγάλη μας χαρά να δούμε αθλητές και αθλήτριες από τα γειτονικά νησιά να παίρνουν μέρος στο τουρνουά μας και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να ενισχύσουμε αυτή την προοπτική.

*Όλες οι πληροφορίες για το τουρνουά βρίσκονται στη νέα ιστοσελίδα (www.kos3x3.gr) που ετοιμάστηκε γι’ αυτό τον σκοπό. Στην ιστοσελίδα μπορούν όλοι να ενημερωθούν για τους τρόπους εγγραφής, τους όρους και τους κανόνες του παιχνιδιού, καθώς και για την ιστορία του τουρνουά».

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Τάραξε τα «στάσιμα νερά» το 53ο Πανελλήνιο Δημοσιογραφικό Συνέδριο της Ένωσης Συντακτών Επαρχιακού Τύπου στην Αρκαδία

Τάραξε τα «στάσιμα νερά» το 53ο Πανελλήνιο Δημοσιογραφικό Συνέδριο της Ένωσης Συντακτών Επαρχιακού Τύπου στην Αρκαδία Με επιτυχημένη διοργάνωση στις 17-19 Μαρτίου στην Τρίπολη, όπου

©2020 radioproto.gr is made with by