5ο KOS 3X3 BASKETBALL FESTIVAL : Συνεργασία με την Dodekanisos Seaways και 30% έκπτωση στα εισιτήρια των συμμετεχόντων

Share This Post

 

5ο KOS 3X3 BASKETBALL FESTIVAL : Συνεργασία με την Dodekanisos Seaways και 30% έκπτωση στα εισιτήρια των συμμετεχόντων

Ο Α.Σ. Φοίβος Κω ανακοινώνει τη συνεργασία του με τη ναυτιλιακή εταιρεία Dodekanisos Seaways, η οποία παρέχει έκπτωση 30% στις μετακινήσεις των συμμετεχόντων απ’ όλα τα Δωδεκάνησα, από και προς Κω, για το 5ο Kos 3X3 Basketball Festival, που θα διεξαχθεί από 28 έως 31 Ιουλίου στην πλατεία Ανταγόρα. Ο Α.Σ. Φοίβος Κω θέλει να ευχαριστήσει θερμά τη ναυτιλιακή εταιρεία Dodekanisos Seaways για την άριστη συνεργασία και τις διευκολύνσεις στους συμμετέχοντες του τουρνουά, καθώς επίσης και για τη στήριξη της στον αθλητισμό της Δωδεκανήσου.

Από την πρώτη στιγμή, ο στόχος μας είναι η εξέλιξη του τουρνουά, το οποίο από φέτος εντάχθηκε στο επίσημο καλεντάρι της Ε.Ο.Κ. αλλά και της F.I.B.A., οπότε και δικαίωμα συμμετοχής έχουν αποκτήσει και ξένες ομάδες. Η προετοιμασία για την «γιορτή» του μπάσκετ στην Κω συνεχίζεται με στόχο το Kos 3X3 Basketball Festival, κάθε χρόνο να εξελίσσεται,.

*Όλες οι πληροφορίες για το τουρνουά βρίσκονται στην ιστοσελίδα (www.kos3x3.gr) που ετοιμάστηκε γι’ αυτό τον σκοπό. Στην ιστοσελίδα μπορούν όλοι να ενημερωθούν για τους τρόπους εγγραφής, τους όρους και τους κανόνες του παιχνιδιού, καθώς και για την ιστορία του τουρνουά.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Κώστας Καΐσερλης: Τι δηλώνει με την ολοκλήρωση των δικαστηρίων που αφορούν τις Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις

  Κώστας Καΐσερλης: Τι δηλώνει με την ολοκλήρωση των δικαστηρίων που αφορούν τις Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις Αγαπητοί φίλοι, Αυτές τις ημέρες μετά από δέκα χρόνια,

Ενημέρωση

Ο Προέδρος Ασφενδιού Μ. Γιωργαλλή καταγγέλλει για δολιοφθορά σε δένδρο στο παραλιακό μέτωπο στο Τιγκάκι

  Ο Προέδρος Ασφενδιού Μ. Γιωργαλλή καταγγέλλει για δολιοφθορά σε δένδρο στο παραλιακό μέτωπο στο Τιγκάκι Κάποιοι είστε απαράδεκτοι!!! Τζάμπα μάγκες λυπάμαι. Στην πρόσφατη κακοκαιρία

©2020 radioproto.gr is made with by