5ο Kos 3X3 Basketball Festival : Ρεκόρ συμμετοχών στην μεγάλη αθλητική γιορτή 

Share This Post

 

5ο Kos 3X3 Basketball Festival : Ρεκόρ συμμετοχών στην μεγάλη αθλητική γιορτή 

Κάθε προσδοκία ξεπέρασαν οι συμμετοχές στο 5ο Kos 3X3 Basketball Festival, που διοργανώνει ο Α.Σ. Φοίβος από 28 έως 31 Ιουλίου στην πλατεία του Ανταγόρα. Το περσινό ρεκόρ των 47 ομάδων καταρρίφθηκε και μάλιστα με πανηγυρικό τρόπο, αφού στη φετινή μπασκετική γιορτή της Κω θα συμμετέχουν συνολικά… 78(!!!) ομάδες. Η συνέπεια των διοργανωτών, οι πολλές εκπλήξεις, οι προσκεκλημένοι και οι πολλές φρέσκιες ιδέες, έδωσαν το έναυσμα στις ομάδες να είναι και φέτος παρούσες στην πλατεία Ανταγόρα, η οποία θα γεμίσει από κόσμο. Για πρώτη φορά μάλιστα θα συμμετέχουν γυναικείες ομάδες, όπως και ομάδες από το εξωτερικό.

Τα δύο ειδικά γήπεδα θα στηθούν την προσεχή Τετάρτη και την Πέμπτη ξεκινάει η δράση. Μάλιστα για πρώτη φορά θα τοποθετηθεί και κερκίδα για το φίλαθλο κόσμο, προκειμένου να παρακολουθήσει πιο άνετα τα παιχνίδια στην πλατεία Ανταγόρα. Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει και ο διοργανωτής Α.Σ. Φοίβος Κω προσθέτει τις τελευταίες «πινελιές» για ένα γεμάτο μπασκετικό τετραήμερο με δράση, εκπλήξεις, δώρα και πολύ κέφι.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Αθλητικά Νέα

Oμιλία για την παγκόσμια ημέρα Τουρισμού με θέμα «Εκπαιδευτικά συμπόσια & αθλητικές διοργανώσεις ως μέσα επανατοποθέτησης της τουριστικής Κω»

  Oμιλία για την παγκόσμια ημέρα Τουρισμού με θέμα «Εκπαιδευτικά συμπόσια & αθλητικές διοργανώσεις ως μέσα επανατοποθέτησης της τουριστικής Κω» Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας

Αθλητικά Νέα

Ποδηλατοβόλτα για μικρούς και μεγάλους, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Ελευθερίας

  Ποδηλατοβόλτα για μικρούς και μεγάλους, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Ελευθερίας Με σύνθημα «Συνδυάζω –Μετακινούμαι» ο Δήμος Κω συμμετέχει στη φετινή Ευρωπαϊκή Εβδομάδα

©2020 radioproto.gr is made with by