5ο Kos 3X3 Basketball Festival : Ρεκόρ συμμετοχών στην μεγάλη αθλητική γιορτή 

 

5ο Kos 3X3 Basketball Festival : Ρεκόρ συμμετοχών στην μεγάλη αθλητική γιορτή 

Κάθε προσδοκία ξεπέρασαν οι συμμετοχές στο 5ο Kos 3X3 Basketball Festival, που διοργανώνει ο Α.Σ. Φοίβος από 28 έως 31 Ιουλίου στην πλατεία του Ανταγόρα. Το περσινό ρεκόρ των 47 ομάδων καταρρίφθηκε και μάλιστα με πανηγυρικό τρόπο, αφού στη φετινή μπασκετική γιορτή της Κω θα συμμετέχουν συνολικά… 78(!!!) ομάδες. Η συνέπεια των διοργανωτών, οι πολλές εκπλήξεις, οι προσκεκλημένοι και οι πολλές φρέσκιες ιδέες, έδωσαν το έναυσμα στις ομάδες να είναι και φέτος παρούσες στην πλατεία Ανταγόρα, η οποία θα γεμίσει από κόσμο. Για πρώτη φορά μάλιστα θα συμμετέχουν γυναικείες ομάδες, όπως και ομάδες από το εξωτερικό.

Τα δύο ειδικά γήπεδα θα στηθούν την προσεχή Τετάρτη και την Πέμπτη ξεκινάει η δράση. Μάλιστα για πρώτη φορά θα τοποθετηθεί και κερκίδα για το φίλαθλο κόσμο, προκειμένου να παρακολουθήσει πιο άνετα τα παιχνίδια στην πλατεία Ανταγόρα. Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει και ο διοργανωτής Α.Σ. Φοίβος Κω προσθέτει τις τελευταίες «πινελιές» για ένα γεμάτο μπασκετικό τετραήμερο με δράση, εκπλήξεις, δώρα και πολύ κέφι.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

H ΚΙ.ΛΕ.ΚΩ ξεκινά τις καλοκαιρινές της δράσεις την Τρίτη 13/06 στις 21:00, στον Θερινό Κινηματογράφο Ορφέα, με τη βραβευμένη ταινία από το Μαρόκο Το Μπλε Καφτάνι.

H ΚΙ.ΛΕ.ΚΩ ξεκινά τις καλοκαιρινές της δράσεις την Τρίτη 13/06 στις 21:00, στον Θερινό Κινηματογράφο Ορφέα, με τη βραβευμένη ταινία από το Μαρόκο Το Μπλε Καφτάνι. Το Μπλε

©2020 radioproto.gr