5ο Kos 3X3 Basketball Festival : Για πρώτη φορά γυναικείες ομάδες 

Share This Post

 

5ο Kos 3X3 Basketball Festival : Για πρώτη φορά γυναικείες ομάδες 

Για πρώτη φορά στο 5ο Kos 3X3 Basketball Festival θα υπάρχει και γυναικεία εκπροσώπηση, κάτι που θα… ομορφύνει ακόμη περισσότερο τη μπασκετική μας γιορτή στην πλατεία Ανταγόρα. Από 28 έως 31 Ιουλίου, η καρδιά του μπάσκετ στην Κω θα χτυπάει στο τουρνουά- θεσμός, το οποίο από φέτος εντάσσεται και στο δίκτυο της Ε.Ο.Κ. (National Tour). Μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει συμμετοχή πέντε γυναικείες ομάδες, αριθμός που θα αυξηθεί σημαντικά τις επόμενες μέρες. Οι εκπλήξεις θα συνεχιστούν από τον Α.Σ. Φοίβος Κω τις επόμενες μέρες, αφού πλέον μετράμε αντίστροφα για το τουρνουά, που θα συγκεντρώσει πλήθος κόσμου και φέτος στην πλατεία Ανταγόρα της Κω.

Από κει και πέρα οι διεργασίες για το 5ο Kos 3X3 Basketball Festival συνεχίζονται και μάλιστα, ο διοργανωτής Α.Σ. Φοίβος Κω παρέλαβε τα μετάλλια για τις νικήτριες ομάδες. Οι συμμετοχές για το τουρνουά θα γίνονται δεκτές μέχρι την Δευτέρα 25 Ιουλίου.

*Όλες οι πληροφορίες για το τουρνουά βρίσκονται στη νέα ιστοσελίδα (www.kos3x3.gr) που ετοιμάστηκε γι’ αυτό τον σκοπό. Στην ιστοσελίδα μπορούν όλοι να ενημερωθούν για τους τρόπους εγγραφής, τους όρους και τους κανόνες του παιχνιδιού, καθώς και για την ιστορία του τουρνουά».

Περισσότερα για εξερεύνηση

Αθλητικά Νέα

Oμιλία για την παγκόσμια ημέρα Τουρισμού με θέμα «Εκπαιδευτικά συμπόσια & αθλητικές διοργανώσεις ως μέσα επανατοποθέτησης της τουριστικής Κω»

  Oμιλία για την παγκόσμια ημέρα Τουρισμού με θέμα «Εκπαιδευτικά συμπόσια & αθλητικές διοργανώσεις ως μέσα επανατοποθέτησης της τουριστικής Κω» Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας

Αθλητικά Νέα

Ποδηλατοβόλτα για μικρούς και μεγάλους, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Ελευθερίας

  Ποδηλατοβόλτα για μικρούς και μεγάλους, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Ελευθερίας Με σύνθημα «Συνδυάζω –Μετακινούμαι» ο Δήμος Κω συμμετέχει στη φετινή Ευρωπαϊκή Εβδομάδα

©2020 radioproto.gr is made with by