5ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΑΦΟΣ ΜΤΒ

5ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΑΦΟΣ ΜΤΒ

Το Σαββατοκύριακο 29 και 30 Ιουλίου διοργανώθηκε από τον Αθλητικό Σύλλογο Ρόδου Έλαφος, διασυλλογικός αγώνας ορεινής ποδηλασίας στο πάρκο του Ροδίνιου στη Ρόδο, με την επωνυμία 5ο Κύπελλο ΜΤΒ. Στον εν λόγω αγώνα συμμετείχαν εκτός από τον διοργανωτή, ο Αθλητικός Όμιλος Ρόδου Ανταίος, ο Ροδήλιος Ποδηλατικός Όμιλος Ρόδου, ο Ποδηλατικός Όμιλος Ρόδου Ιβίσκος, ο Κωακός Αθλητικός Όμιλος Φιλίνος, ο Ασκληπιός Κω Ποδηλατικός Αθλητικός Σύλλογος, η Πρόοδος – Αθλητικός Σύλλογος Νέου Βουτζά Ραφήνας και ο Σύλλογος Φίλων Αθλητισμού του Γέρακα.

Ο Αθλητικός Όμιλος Ακαδημία Κω συμμετείχε για άλλη μία φορά τη φετινή χρονιά με την πολυπληθέστερη αποστολή από όλα τα συμμετέχοντα αθλητικά σωματεία της Κω, δίνοντας ιδιαίτερο χρώμα σε μία όμορφη διοργάνωση. Το 5ο Κύπελλο ΜΤΒ περιλάμβανε δύο αγωνίσματα, το αγώνισμα XCE (Cross – Country Αποκλεισμού) την πρώτη ημέρα και το αγώνισμα XCC (Cross – Country Μικρή Πίστα).

Οι αθλητές της Ακαδημία Κω συμμετείχαν στις κατηγορίες των «Κορασίδων», «Παίδων», «Παγκορασίδων», «Παμπαίδων», «Μίνι Μικρών Αγοριών» και «Σούπερ Μίνι Αγοριών – Κοριτσιών», εντυπωσιάζοντας για άλλη μία φορά με την εμφάνιση και τη συμπεριφορά τους εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Στο αγώνισμα XCE το Σάββατο, η Ανυφαντή Κατερίνα, στις «κορασίδες», κατάκτησε την 3η θέση, ο Δημητριάδης Δίας, στους «παίδες», ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου και στις «Παγκορασίδες» η Πεδιαδιτάκη Σύλια τερμάτισε 4η. Στην κατηγορία των «παμπαίδων» Νίκος Φας, Βασίλης Ροΐδης, Λευτέρης Τζαμάλης και Δημήτρης Κιάρης ολοκλήρωσαν τον αγώνα τους στην 2η, 3η, 4η και 5η θέση αντίστοιχα. Στα «μίνι μικρά αγόρια» ο Πεδιαδιτάκης Νίκος τερμάτισε στην 8η θέση με τον Χαράλαμπο Πορρή Κονταντώνη να τον ακολουθεί. Τέλος, στις κατηγορίες των «σούπερ μίνι αγοριών και κοριτσιών» για ακόμα μία φορά, Μιχαήλ Άγγελος Χριστοδούλου και Έλενα Νίκη Σταυράκη κατέκτησαν την 1η θέση, προσθέτοντας ακόμα δύο χρυσά μετάλλια την πρώτη ημέρα των αγώνων.

Στο αγώνισμα XCC την Κυριακή, η Ανυφαντή Κατερίνα, στην κατηγορία των «κορασίδων», κατάκτησε ξανά την 3η θέση, ο Δημητριάδης Δίας, στους «παίδες», για ακόμα μία φορά ολοκλήρωσε φανταστικά τον αγώνα του τερματίζοντας 1ος, στις «Παγκορασίδες» η Πεδιαδιτάκη Σύλια τερμάτισε 4η και στην κατηγορία των «παμπαίδων» Νίκος Φας, Βασίλης Ροΐδης, Λευτέρης Τζαμάλης και Δημήτρης Κιάρης τερμάτισαν στην 2η, 3η, 4η και 6η θέση αντίστοιχα. Στα «μίνι μικρά αγόρια» ο Χαράλαμπος Πορρής Κονταντώνης τερμάτισε 6ος και ο Πεδιαδιτάκης Νίκος 8ος. Στις κατηγορίες των «σούπερ μίνι αγοριών και κοριτσιών» ο Μιχαήλ Άγγελος τερμάτησε 1ος και Έλενα Νίκη Σταυράκη 2η.

Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων οι αθλητές μας είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν μετά το δύσκολο Σαββατοκύριακο λόγω του ταξιδιού και των αγώνων, στην πισίνα του όμορφου ξενοδοχείου, που μας φιλοξένησε για ακόμα μία φορά.

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας Phython Tours και Python Experience, Σταμόγλου ΕΜΜ. & ΥΙΟΙ Ο.Ε., Erika’s Horse Riding Farm, Jacksons Beach Bar Restaurant, κοσμηματοπωλείο Nikos Gold, Koullias Hotel Group, ζαχαροπλαστείο Mous Patisserie, εταιρεία παραγωγής αναψυκτικών Natur Γαλαθρής ΑΒΕΕ, cafe Delicious στο Πυλί, Νίκος Απ. Μωρές (κουζίνα – έπιπλο – πόρτες HOF) και συνεργείο αυτοκινήτων Μαντούκος Ο.Ε., που στηρίζουν τις προσπάθειες των αθλητών και του σωματείου μας καθώς επίσης και την εταιρεία Blue Star Ferries, η οποία για άλλη μια φορά στήριξε το ταξίδι της αποστολής την ομάδας μας.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Αθλητικά Νέα

ΠΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΚΩ: 3ο BIKE CAMP

ΠΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΚΩ: 3ο BIKE CAMP .Νέα κατασκήνωση διοργανώνει ο ΠΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ Κω μαζί με το κατάστημα  SERNIKOS BIKES Αυτή τη φορά σε Κάλυμνο και

Ενημέρωση

5μελής Επιτροπή για το κλείσιμο των ανοικτών γηπέδων μπάσκετ στην Κω: Ο Δήμαρχος έχει χάσει την μπάλα – Φτάνει πια η κοροϊδία με τις φρούδες υποσχέσεις

5μελής Επιτροπή για το κλείσιμο των ανοικτών γηπέδων μπάσκετ στην Κω: Ο Δήμαρχος έχει χάσει την μπάλα – Φτάνει πια η κοροϊδία με τις φρούδες

©2020 radioproto.gr