408.000 € στο ταμείο της μαρίνας για αποκατάσταση βλαβών του σεισμού μεγάλη επιτυχία της διοίκησης

408.000 € στο ταμείο της μαρίνας για αποκατάσταση βλαβών του σεισμού

μεγάλη επιτυχία της διοίκησης

Ένας μεγάλος στόχος, επιτυχία για την επιχείρηση της μαρίνας και το Δήμο μας, έγινε πράξη από χθες.

408.000 € κατατέθηκαν στο ταμείο της επιχείρησης, για την αποκατάσταση των βλαβών που προκάλεσε ο σεισμός προ τριετίας, από την ασφαλιστική εταιρεία που είναι ασφαλισμένη η μαρίνα.

Η θετική κατάληξη για την επιχείρηση έγινε πράξη, μετά από συνεχείς προσπάθειες και επαφές του Προέδρου της μαρίνας Γιώργου Πασσανικολάκη με την ασφαλιστική εταιρεία.

Η νέα διοίκηση κατάφερε να επιτύχει σε οκτώ μήνες, ξεκινώντας από το μηδέν, αυτό που δικαιούνταν η επιχείρηση και που δεν πέτυχαν τα προηγούμενα χρόνια, σε μια βαλτωμένη υπόθεση από τον Ιούλιο του 2017 έως το Νοέμβριο του 2019, οπότε ανέλαβε καθήκοντα.

Αποδεικνύεται στην πράξη, με τον καλύτερο τρόπο, ότι όταν η διοίκηση ασκείται με σχέδιο, προγραμματισμό, σοβαρότητα και στοχοπροσήλωση μπορεί να επιτύχει πολλά σε όφελος των δημοτών και της οικονομίας του νησιού μας.

Όσον αφορά στις εργασίες αποκατάστασης υπολογίζεται να ξεκινήσουν μετά από δίμηνο.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Πολιτική

Κοινοβουλευτική Παρέμβαση Γιάννη Παππά για αποκατάσταση των Υποδομών της Ρόδου

Κοινοβουλευτική Παρέμβαση Γιάννη Παππά για αποκατάσταση των Υποδομών της Ρόδου Με αφορμή την επιστολή της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου, ο Βουλευτής Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας, κ.

©2020 radioproto.gr