408.000 € στο ταμείο της μαρίνας για αποκατάσταση βλαβών του σεισμού μεγάλη επιτυχία της διοίκησης

Share This Post

408.000 € στο ταμείο της μαρίνας για αποκατάσταση βλαβών του σεισμού

μεγάλη επιτυχία της διοίκησης

Ένας μεγάλος στόχος, επιτυχία για την επιχείρηση της μαρίνας και το Δήμο μας, έγινε πράξη από χθες.

408.000 € κατατέθηκαν στο ταμείο της επιχείρησης, για την αποκατάσταση των βλαβών που προκάλεσε ο σεισμός προ τριετίας, από την ασφαλιστική εταιρεία που είναι ασφαλισμένη η μαρίνα.

Η θετική κατάληξη για την επιχείρηση έγινε πράξη, μετά από συνεχείς προσπάθειες και επαφές του Προέδρου της μαρίνας Γιώργου Πασσανικολάκη με την ασφαλιστική εταιρεία.

Η νέα διοίκηση κατάφερε να επιτύχει σε οκτώ μήνες, ξεκινώντας από το μηδέν, αυτό που δικαιούνταν η επιχείρηση και που δεν πέτυχαν τα προηγούμενα χρόνια, σε μια βαλτωμένη υπόθεση από τον Ιούλιο του 2017 έως το Νοέμβριο του 2019, οπότε ανέλαβε καθήκοντα.

Αποδεικνύεται στην πράξη, με τον καλύτερο τρόπο, ότι όταν η διοίκηση ασκείται με σχέδιο, προγραμματισμό, σοβαρότητα και στοχοπροσήλωση μπορεί να επιτύχει πολλά σε όφελος των δημοτών και της οικονομίας του νησιού μας.

Όσον αφορά στις εργασίες αποκατάστασης υπολογίζεται να ξεκινήσουν μετά από δίμηνο.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Αύριο Δευτέρα το τελευταίο αντίο στον Βαλεντίνο

Αύριο Δευτέρα το τελευταίο αντίο στον Βαλεντίνο Αύριο Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου θα αποχαιρετήσουν η οικογένειά του, φίλοι και γνωστοί τον 36χρονο συμπολίτη μας Βαλεντίνο Ζώγα

Ενημέρωση

Τη δέσμευση να δοθεί το όνομα του Δημήτρη Παπούλη στο Κλειστό Γυμναστήριο Κω ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Κω

Τη δέσμευση να δοθεί το όνομα του Δημήτρη Παπούλη στο Κλειστό Γυμναστήριο Κω ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Κω Τη δέσμευση να δοθεί το όνομα του Δημήτρη

©2020 radioproto.gr is made with by