39χρονος Αλβανός πούλησε σε ενεχυροδανειστήριο στην Κω κάλπικα κοσμήματα ως χρυσο

Share This Post

39χρονος Αλβανός πούλησε σε ενεχυροδανειστήριο στην Κω κάλπικα κοσμήματα ως χρυσο

Μπιχλιμπίδια και ασήμαντης αξίας ψεύτικα κοσμήματα ως…κανονικό χρυσό κατάφερε να πουλήσει σε ενεχυροδανειστήριο στην Κω, ένας 39χρονος Αλβανός καταφέρνοντας να αποσπάσει το ποσό των 13.410 ευρώ!

Όταν όμως έγινε αντιληπτή η απάτη του, η υπάλληλος της επιχείρησης, μια 48χρονη του έκανε μήνυση με τους αστυνομικούς να τον συλλαμβάνουν μέσα στο σπίτι του! Ο 39χρονος μετέβη στο ενεχυροδανειστήριο και έπεισε την υπάλληλο πως τα κάλπικα κοσμήματα που της παρουσίασε, ήταν από γνήσιο χρυσό, αποσπώντας το ποσό των 13.410 ευρώ.

Όταν όμως ο εκτιμητής του ενεχυροδανειστηρίου εξέτασε τα…κοσμήματα στα κεντρικά γραφεία της εταιρίας, διαπίστωσε πως όλα είναι κάλπικα! Άμεσα ενημέρωσε την 48χρονη υπάλληλο για την απάτη και εκείνη με την σειρά της, τους αστυνομικούς του τμήματος ασφαλείας Κω.

Οι αστυνομικοί παρουσία δικαστικού λειτουργού, έκαναν έρευνα στο σπίτι του 39χρονου, όπου εντόπισαν ένα πιστόλι κρότου, τρία μέρη αρχαίου αμφορέα, επτά ανιχνευτές μετάλλου και δέκα συσκευασίες λαθραίου καπνού για αργιλέ.

Παράλληλα στην κατοχή του βρέθηκαν και 3.000 ευρώ. Σε βάρος του ασκήθηκαν διώξεις για λαθρεμπορία, απάτη, περί όπλων καθώς και για παράβαση του νόμου περί αρχαιοτήτων.

Πηγή: www.vimatisko.gr

Περισσότερα για εξερεύνηση

Advertorials

Περίπτερο “Το Πουλί” Λέρος: Το καλοκαίρι έφτασε με όλα τα αγαπημένα παγωτά όλων των εταιρειών! 

  Περίπτερο “Το Πουλί” Λέρος: Το καλοκαίρι έφτασε με όλα τα αγαπημένα παγωτά όλων των εταιρειών!  Το καλοκαίρι έφτασε αφού εδώ και λίγες απολαμβάνουμε τα

Αθλητικά Νέα

ΑΟ Πυλί Κω: Σε ξέφρενους πανηγυρισμούς ξέσπασε ο Γιώργος Νικητιάδης με τη νίκη της ομάδας απέναντι στο ΑΟ Διαβολίτσι

ΑΟ Πυλί Κω: Σε ξέφρενους πανηγυρισμούς ξέσπασε ο Γιώργος Νικητιάδης με τη νίκη της ομάδας απέναντι στο ΑΟ Διαβολίτσι Στην “καυτή” έδρα του ΑΟ Πυλίου

©2020 radioproto.gr is made with by