Πιτσαρία Akropolis. Κοντά σας από τις 7 το πρωί. Προσφορά στις 2 πίτσες η 3η δώρο!

Share This Post

Το πιο νόστιμο σημείο της Κω βρίσκεται στην Κανάρη 69. Εκεί όπου μία παράδοση ετών συνεχίζεται , ανανεώνεται και σύντομα θα μας παρουσιάσει την νέα του εκδοχή.

Πιτσαρία Ακρόπολης. Οι πιο λαχταριστές πίτσες με τα πιο φρέσκα υλικά σε 3 διαφορετικά μεγέθη.

Μπορείτε να απολαύσετε την πίτσα της επιλογής σας σε ατομικό μέγεθος, μεγάλο και γίγας για μεγάλες παρέες, πάρτι και φυσικά βραδιές ποδοσφαίρου.

Προσφορά : Στις 2 πίτσες η 3η δώρο για όποιο μέγεθος και αν επιλέξεις! Ιδανικό για τα πάρτι των παιδιών , για παρέες και για όσους αγαπούν την αυθεντική πίτσα Ακρόπολης!

Δοκιμάστε λαχταριστό σκορδόψωμο, υγιεινές σαλάτες, μπέργκερ και μακαρονάδες.

Η πιτσαρία Ακρόπολης παράλληλα σας φέρνει το καφεδάκι της επιλογής σας με ένα τηλεφώνημα από τις 7 το πρωί. Θα βρείτε φρεσκοψημένες σφολιάτες, σάντουιτς και τοστ.

Acropolis. Στην Κανάρη 69 , τηλ 22 420 24823 και 49 994.

Delivery 7 το πρωί με 23.30.  

Φέτος ο χειμώνας θα έχει την υπογραφή της πιο λαχταριστής πίτσας της Κω διότι έρχονται πολλές εκπλήξεις και αλλαγές με ανανεωμένο χώρο και αγαπημένες γεύσεις.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Κώστας Καΐσερλης: Τι δηλώνει με την ολοκλήρωση των δικαστηρίων που αφορούν τις Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις

  Κώστας Καΐσερλης: Τι δηλώνει με την ολοκλήρωση των δικαστηρίων που αφορούν τις Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις Αγαπητοί φίλοι, Αυτές τις ημέρες μετά από δέκα χρόνια,

Ενημέρωση

Ο Προέδρος Ασφενδιού Μ. Γιωργαλλή καταγγέλλει για δολιοφθορά σε δένδρο στο παραλιακό μέτωπο στο Τιγκάκι

  Ο Προέδρος Ασφενδιού Μ. Γιωργαλλή καταγγέλλει για δολιοφθορά σε δένδρο στο παραλιακό μέτωπο στο Τιγκάκι Κάποιοι είστε απαράδεκτοι!!! Τζάμπα μάγκες λυπάμαι. Στην πρόσφατη κακοκαιρία

©2020 radioproto.gr is made with by