Πιτσαρία Akropolis. Κοντά σας από τις 7 το πρωί. Προσφορά στις 2 πίτσες η 3η δώρο!

Share This Post

Το πιο νόστιμο σημείο της Κω βρίσκεται στην Κανάρη 69. Εκεί όπου μία παράδοση ετών συνεχίζεται , ανανεώνεται και σύντομα θα μας παρουσιάσει την νέα του εκδοχή.

Πιτσαρία Ακρόπολης. Οι πιο λαχταριστές πίτσες με τα πιο φρέσκα υλικά σε 3 διαφορετικά μεγέθη.

Μπορείτε να απολαύσετε την πίτσα της επιλογής σας σε ατομικό μέγεθος, μεγάλο και γίγας για μεγάλες παρέες, πάρτι και φυσικά βραδιές ποδοσφαίρου.

Προσφορά : Στις 2 πίτσες η 3η δώρο για όποιο μέγεθος και αν επιλέξεις! Ιδανικό για τα πάρτι των παιδιών , για παρέες και για όσους αγαπούν την αυθεντική πίτσα Ακρόπολης!

Δοκιμάστε λαχταριστό σκορδόψωμο, υγιεινές σαλάτες, μπέργκερ και μακαρονάδες.

Η πιτσαρία Ακρόπολης παράλληλα σας φέρνει το καφεδάκι της επιλογής σας με ένα τηλεφώνημα από τις 7 το πρωί. Θα βρείτε φρεσκοψημένες σφολιάτες, σάντουιτς και τοστ.

Acropolis. Στην Κανάρη 69 , τηλ 22 420 24823 και 49 994.

Delivery 7 το πρωί με 23.30.  

Φέτος ο χειμώνας θα έχει την υπογραφή της πιο λαχταριστής πίτσας της Κω διότι έρχονται πολλές εκπλήξεις και αλλαγές με ανανεωμένο χώρο και αγαπημένες γεύσεις.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Αθλητικά Νέα

Oμιλία για την παγκόσμια ημέρα Τουρισμού με θέμα «Εκπαιδευτικά συμπόσια & αθλητικές διοργανώσεις ως μέσα επανατοποθέτησης της τουριστικής Κω»

  Oμιλία για την παγκόσμια ημέρα Τουρισμού με θέμα «Εκπαιδευτικά συμπόσια & αθλητικές διοργανώσεις ως μέσα επανατοποθέτησης της τουριστικής Κω» Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας

Αθλητικά Νέα

Ποδηλατοβόλτα για μικρούς και μεγάλους, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Ελευθερίας

  Ποδηλατοβόλτα για μικρούς και μεγάλους, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Ελευθερίας Με σύνθημα «Συνδυάζω –Μετακινούμαι» ο Δήμος Κω συμμετέχει στη φετινή Ευρωπαϊκή Εβδομάδα

©2020 radioproto.gr is made with by