Μιχάλης Ιγνατίου, Washington : Άπειρες ευχές για τα 25α γενέθλια του Ράδιο Πρώτο 91.5

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

 

Μιχάλης Ιγνατίου, Washington : Άπειρες ευχές για τα 25α γενέθλια του Ράδιο Πρώτο 91.5

Ο ιδρυτής του HellasJournal.com , καταξιωμένος δημοσιογράφος και αγαπητός φίλος , έστειλε τις πιο θερμές του ευχές από την πρωτεύουσα των Η.Π.Α. Washington για τα 25α γενέθλια του Ράδιο Πρώτο 91.5. Θυμίζουμε ότι τον διακεκριμένο δημοσιογράφο ερευνητή, συνδέει μακροχρόνια φιλία με τον ιδρυτή του ραδιοφωνικού μας σταθμού Πάρη (Μανώλη) Λαδικό καθώς υπήρξαν συνάδελφοι και συνεργάτες στην Αμερική.

” Στέλνω άπειρες ευχές για τα γενέθλια του Ράδιο Πρώτο. Ειδικά στον αγαπητό φίλο μου Μανώλη και σε εσένα Σάντυ, Χρόνια πολλά!”.

Θυμίζουμε ότι το καλοκαίρι του 2016 ο κ. Ιγνατίου βρέθηκε στην Κω προσκεκλημένος του Ράδιο Πρώτο , με την υποστήριξη του ξενοδοχειακού ομίλου Κουτσού για την παρουσίαση των βιβλίων του. Μία εκδήλωση που έως και σήμερα συζητιέται για τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις που έγιναν σε σχέση με τα ΄Ιμια, το ΔΝΤ και άλλα σοβαρά ζητήματα. 

Παρόντες ήταν μεταξύ άλλων οι πρώην Υπουργοί Κώστας Σκανδαλίδης, Αριστοτέλης Παυλίδης και Γιώργος Νικητιάδης, ο Δήμαρχος Καλυμνίων Δημήτρης Διακομιχάλης [στον οποίο δόθηκε ο λόγος για να εκφράσει δημοσίως την άποψή του  – απάντηση στον Θ. Πάγκαλο, ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ Σταύρος Αδαμίδης και ο γνωστός και αγαπητός δημοσιογράφος του τότε Mega και σήμερα ΣΚΑΙ,  Νίκος Στραβελάκης.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Δήλωση Μιχάλη Κατρίνη, Επικεφαλής Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής: ”Το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη βούλιαξε στο χιόνι.”

Δήλωση Μιχάλη Κατρίνη, Επικεφαλής Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής: ”Το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη βούλιαξε στο χιόνι.” Οι μετεωρολόγοι είχαν προειδοποιήσει για την κακοκαιρία.

©2020 radioproto.gr is made with by