26/11 «Τι θα πει ο κόσμος» με ΚΙ.ΛΕ.ΚΩ στον Κιν/φο «Ορφέα» 21:30

Share This Post

26/11 «Τι θα πει ο κόσμος» με ΚΙ.ΛΕ.ΚΩ στον Κιν/φο «Ορφέα» 21:30

26/11 What will people say (2017) 96’

Νορβηγία – Γερμανία – Σουηδία – Γαλλία – Δανία , του Iram Haq

με τους Maria Mozhdah, Adil Hussain, Ekavali Khanna

Με αφορμή την Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών η ΚΙ.ΛΕ.ΚΩ προβάλλει την Τρίτη 26/11 την ταινία “Τι θα Πει ο Κόσμος” – που περιγράφει εύγλωττα πως μπορεί η οικογένεια να γίνει φυλακή… Στις 21:30 στον Κιν/φο “Ορφέα”

Κόρη Πακιστανών μεταναστών στη Νορβηγία, η 16χρονη Νίσα δημιουργεί σκάνδαλο όταν ο πατέρας της τη βρίσκει στο κρεβάτι με ένα αγόρι. Ξεπερνώντας τα διαπολιτισμικά προφανή και τα κινηματογραφικά κοινότοπα, η Ιράμ Χακ αποκαλύπτει το πως η οικογενειακή αγάπη μπορεί να γίνει η σκληρότερη φυλακή.

Μια ιστορία ενηλικίωσης, που βασίζεται στα βιώματα της σκηνοθέτριας, η οποία -όταν ήταν 14 χρονών- έπεσε θύμα απαγωγής από την οικογένειά της και αναγκάστηκε να ζήσει για ενάμισι χρόνο στο Πακιστάν. Η Ιράμ Χακ συστήθηκε στο κινηματογραφικό κοινό το 2013 με την ταινία “I Am Yours” – την επίσημη πρόταση της Νορβηγίας για Ξενόγλωσσο Όσκαρ.

η σχετική ανάρτηση στο blog της ΚΙΛΕΚΩ @ https://wp.me/pnv67-11y

το τρέιλερ της ταινίας @ https://bit.ly/2rfhUGv

Περισσότερα για εξερεύνηση

Αθλητικά Νέα

Oμιλία για την παγκόσμια ημέρα Τουρισμού με θέμα «Εκπαιδευτικά συμπόσια & αθλητικές διοργανώσεις ως μέσα επανατοποθέτησης της τουριστικής Κω»

  Oμιλία για την παγκόσμια ημέρα Τουρισμού με θέμα «Εκπαιδευτικά συμπόσια & αθλητικές διοργανώσεις ως μέσα επανατοποθέτησης της τουριστικής Κω» Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας

Αθλητικά Νέα

Ποδηλατοβόλτα για μικρούς και μεγάλους, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Ελευθερίας

  Ποδηλατοβόλτα για μικρούς και μεγάλους, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Ελευθερίας Με σύνθημα «Συνδυάζω –Μετακινούμαι» ο Δήμος Κω συμμετέχει στη φετινή Ευρωπαϊκή Εβδομάδα

©2020 radioproto.gr is made with by