Δομή Φροντιστήριο Μέση Εκπαίδευσης: Σχολική μελέτη και προετοιμασία μαθητών γυμνασίου. Οι εγγραφές ξεκίνησαν 

Διαλέγω το Φροντιστήριο που θα μου εξασφαλίσει την επιτυχία που θέλουμε! 

# Τι είναι η Σχολική Μελέτη ;
Είναι ένα πρόγραμμα μελέτης και εμπλουτισμού γνώσεων για μαθητές Γυμνασίου στο οποίο επιτυγχάνεται η καθημερινή προετοιμασία σε όλα τα σχολικά μαθήματα ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΜΕΡΑΣ.
Τα παιδιά μαθαίνουν πώς να οργανώνουν την μελέτη τους, αλλά και πώς να διαβάζουν. Οι γονείς τα παραλαμβάνουν από το χώρο μας νωρίς το απόγευμα προετοιμασμένα πλήρως για την επόμενη σχολική μέρα. Έτσι, αξιοποιούν μαζί τον ελεύθερο χρόνο τους. Ένας χώρος εξοπλισμένος με σύγχρονα εκπαιδευτικά εποπτικά μέσα και με στόχο την ασφάλεια των παιδιών, αποτελεί την ιδανική λύση για άρτια, συστηματική και αποτελεσματική μελέτη σε όλα τα γνωστικά αντικείμενα.
# Πώς γίνεται η Σχολική Μελέτη ;
Οι μαθητές έρχονται στο χώρο μας καθημερινά με τα βιβλία τους και κάθε μαθητής με τη βοήθεια των καθηγητών μελετά τα μαθήματα που έχει για την επόμενη μέρα στο σχολείο.
Οι εξειδικευμένοι μας εκπαιδευτικοί, εξηγούν το μάθημα, οργανώνουν μέσω χρονοδιαγραμμάτων το διάβασμα του κάθε μαθητή και επεμβαίνουν όταν κάποιος χρειαστεί τη βοήθειά τους. Λύνουν τις πιθανές απορίες, βοηθούν, υποστηρίζουν, συμβουλεύουν να μην “παπαγαλίζει”,αλλά να εμβαθύνει, εξετάζουν ατομικά και φυσικά επιβραβεύουν. Στο τέλος ελέγχουν και βοηθούν το κάθε παιδί ξεχωριστά για το αν έχει κατανοήσει τα μαθήματά του , αν έχει λύσει σωστά τις ασκήσεις του και αν έχει ολοκληρώσει τις εργασίες ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΜΕΡΑΣ για το σχολείο.Μετά το πέρας των σχολικών μαθημάτων για την επόμενη ημέρα, γίνονται επαναλήψεις μέσω σημειώσεων και ασκήσεων που παρέχονται από το φροντιστήριο. Έτσι, ο μαθητής διευρύνει, εμπλουτίζει τους γνωστικούς του ορίζοντες και πέραν των σχολικών του βιβλίων, καθώς του δίνεται η ευκαιρία να δουλέψει περισσότερο πάνω στα βασικά μαθήματα. Τις ημέρες μάλιστα που ο μαθητής δεν έχει σχολείο ή πηγαίνει εκδρομή, παρέχεται η ευκαιρία να λύνει μέσα στο χρόνο της μελέτης ικανό αριθμό επιπρόσθετων ασκήσεων. Επίσης προγραμματίζονται διαγωνίσματα και επαναλήψεις στη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, ώστε στις εξετάσεις να χρειασθεί μια μικρή επανάληψη, καθώς η ύλη θα έχει εμπεδωθεί σωστά στη διάρκεια του χρόνου.
# Στόχος της Σχολικής Μελέτης ;
Είναι οι μαθητές να συστηματοποιήσουν την μελέτη τους, να μάθουν να διαβάζουν μέσα από κατάλληλες σχεδιασμένες δραστηριότητες, να αναπτύσσουν προσωπική πρωτοβουλία και κριτική σκέψη, σε συγκεκριμένο χρόνο και με συγκεκριμένο τρόπο και πάνω απ’ όλα να εμπιστευτούν τον εαυτό τους και η προσπάθειά τους να στέφεται με επιτυχία.
# Που απευθύνεται ;
Σε μαθητές Γυμνασίου από Α’ έως Γ’ τάξη.
# Ποιοι διδάσκουν ;
Καθηγητές Μέσης εκπαίδευσης (μαθηματικός –φιλόλογος –χημικός –φυσικός), εξειδικευμένοι στον τομέα τους.
Διδάσκουν οι ίδιοι οι οποίοι διδάσκουν στις τάξεις του Λυκείου και προετοιμάζουν τους μαθητές μας για τις Πανελλαδικές
εξετάσεις. Επομένως, γνωρίζουν με κάθε λεπτομέρεια την ύλη όλων των τάξεων που θα συναντήσουν τα παιδιά στη σχολική τους ζωή και τα σημεία εκείνα στα οποία πρέπει να επιμείνουν περισσότερο, ώστε το παιδί να αποκτήσει τις σωστές βάσεις από
το Γυμνάσιο για να ενταχθεί ομαλά και χωρίς κενά στις τάξεις του Λυκείου.
# Ποιό είναι το πρόγραμμα των παιδιών ;
5 φορές την εβδομάδα από 2 ώρες ημερησίως.
# Αξιολόγηση και επικοινωνία:
Χωρίς την αξιολόγηση δεν μπορεί να υπάρξει εξέλιξη. Γι’ αυτό αξιολογούμε το μαθητή μας καθημερινά, σε όλα τα στάδια της
μελέτης του: το βαθμό προσήλωσής του στο μάθημα, τις επιδόσεις του στη γραπτή και προφορική εξέταση, την προσαρμοστικότητα και τη γενικότερη συμπεριφορά του.
Για όλα αυτά όπως και για τυχόν προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζει ο μαθητής ενημερώνονται οι γονείς και οι κηδεμόνες. Η ενημέρωση γίνεται με συχνή τηλεφωνική
επικοινωνία και ενημερώσεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα.
Όλα αυτά με το πιο οικονομικό αντίτιμο ( 120ευρώ μηνιαίως ) στο φροντιστήριό μας : Δ Ο Μ Η

  Για πληροφορίες και εγγραφές:
 Παναγή Τσαλδάρη 5, Κως.
 
Τηλέφωνο : 2242026212

©2020 radioproto.gr is made with by