1ο Kos Santa Run . Δηλώστε συμμετοχή

Share This Post

1ο Kos Santa Run . Δηλώστε συμμετοχή

Το Τμήμα Πολιτισμού του ΔΟΠΑΒΣ διοργανώνει για πρώτη φορά στην πόλη της Κω το ‘’Santa Run’’ την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου στις 11 και μισή το πρωί με σημείο εκκίνησης και τερματισμού στην πλατεία Ελευθερίας.

Πρόκειται για περίπατο στο ιστορικό κέντρο της πόλης με ανοιχτή συμμετοχή όλων των ηλικιών και στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για φιλανθρωπικό σκοπό.

Η συμμετοχή στον κουμπαρά που θα βρίσκεται στην πλατεία Ελευθερίας δεν είναι προκαθορισμένη αλλά ελεύθερη προσφορά.

Τα έξοδα της διοργάνωσης θα καλυφθούν φέτος από την εταιρεία efood και τον τοπικό συνεργάτη τους ,την πιτσαρία ‘’Akropolis’’, που θα δωρίσει τα σκουφάκια του Αϊ Βασίλη και θα προσφέρει μπουφέ με πίτσα στην πλατεία Ελευθερίας.

Για την καλύτερη προετοιμασία της εκδήλωσης παρακαλούμε μαζί με τον αριθμό των συμμετοχών να μας ενημερώσετε πόσοι είναι ενήλικες και πόσα παιδιά ώστε να σας προμηθεύσουμε τα αντίστοιχα σκουφάκια.

Όσοι συμμετέχοντες διαθέτουν στολή Αϊ Βασίλη μπορούν να τη φορέσουν. Οι υπόλοιποι, που θα φορέσουν σκουφάκι από τον ΔΟΠΑΒΣ, καλό θα ήταν να είναι ντυμένοι με οποιοδήποτε ρούχο σε κόκκινο χρώμα. Tα σκουφάκια θα δίνονται την ίδια μέρα από πάγκο που θα βρίσκεται στην πλατεία Ελευθερίας. Επιπρόσθετα,όσα άτομα θελήσουν να δηλώσουν συμμετοχή την ίδια μέρα, θα πρέπει να βρίσκονται στην πλατεία Ελευθερίας στις 11 το πρωί, για να δηλώσουν το όνομα τους και να προμηθευτούν το σκουφάκι τους.

Ακόμη, όσοι σύλλογοι ή ομάδες επιθυμούν να λάβουν μέρος οργανωμένοι μπορούν να κρατούν τα διακριτικά σήματα /πανό του φορέα τους.

Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές μέχρι την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου στα γραφεία του ΔΟΠΑΒΣ στη διεύθυνση dopavs@kos.gr και τηλέφωνο επικοινωνίας 2242025316.

Γραφείο Ενημέρωσης

Τμήματος Πολιτισμού Κω

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Σε τροχιά επιτυχιών η ομάδα ρομποτικής του In Studies  – Νέα επιτυχία στην Ρόδο. Επόμενη στάση η Θεσσαλονίκη

  Σε τροχιά επιτυχιών η ομάδα ρομποτικής του In Studies  – Νέα επιτυχία στην Ρόδο. Επόμενη στάση η Θεσσαλονίκη Ένα ταξίδι γεμάτο ελπίδες και όνειρα

Ενημέρωση

Ο Ιμάμης Κω στο Ράδιο Πρώτο για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία – Συρία (ηχητικό)

  Ο Ιμάμης Κω στο Ράδιο Πρώτο για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία – Συρία (ηχητικό) Το πρωί της Τρίτης

©2020 radioproto.gr is made with by