1η Απριλίου ξεκινούν πτήσεις προς Κω από EasyJet & Ryanair

1η Απριλίου ξεκινούν πτήσεις προς Κω από EasyJet & Ryanair

Δεν είναι πρωταπριλιάτικο ψέμα, αλλά αλήθεια. Την 1η Απριλίου 2024 ξεκινούν οι πτήσεις των low cost αεροπορικών εταιρειών προς την Κω, σε πολλαπλούς ευρωπαϊκούς προορισμούς. Πρόκειται για τις εταιρείες Ryanair και Easy Jet που κάθε καλοκαίρι μεταφέρουν χιλιάδες τουρίστες στην Κω, εύκολα και οικονομικά.

H Ryanair ξεκινά 1η Απριλίου τις απευθείας πτήσεις από το Λονδίνο προς την Κω. Είναι η μόνη διαδρομή που ανοίγει από την άνοιξη προς την Κω, από την συγκεκριμένη εταιρεία. Οι υπόλοιπες πτήσεις, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα διαθέσιμα στοιχεία στην επίσημη ιστοσελίδα, ξεκινούν τον Ιούνιο.

Πιο συγκεκριμένα από τις αρχές Ιουνίου η Ryanair θα πετάει από Βερολίνο, Ντίσελντορφ, Βιέννη, Ζάμπγκρεμπ Κροατίας, Δουβλίνο Ιρλανδίας και τις ιταλικές πόλεις Μπάρι, Μπολόνια, Μιλάνο, Πίζα, Ρώμη και Βενετία.

Οι τιμές και προσφορές σε συγκεκριμένες περιόδους είναι συμφέρουσες κάτι που κάνει ακόμη πιο ελκυστική την Κω ως προορισμό.

Σε ότι αφορά την βρετανική Easy Jet του σερ Στέλιου Χατζηιωάννου,  2 Απριλίου αναμένεται να αφιχθεί στην Κω το πρώτο αεροπλάνο από Λονδίνο. Στις 3 Απριλίου είναι προγραμματισμένη πτήση από το Μάντσεστερ προς Κω με τις υπόλοιπες πτήσεις να ξεκινούν Μάιο και Ιούνιο.

Η EasyJet που προσφέρει πλέον και ολοκληρωμένα πακέτα διακοπών, από αρχές Μαίου θα μεταφέρει στο νησί μας τουρίστες από Λίβερπουλ, Γλασκόβη, Μπρίστολ, Μπέρμπιγκχαμ και Σκοτία σε ότι αφορά την Βρετανία. Από τον Ιούνιο θα εκτελούνται πτήσεις από Μπάσελ Ελβετίας Μιλάνο και Νάπολι.

Σε ότι αφορά την Tui αλλά και την Jet2Holidays, οι πτήσεις σε συνδυασμό με τα ολοκληρωμένα πακέτα διακοπών στην Κω από την Αγγλία θα ξεκινήσουν τον Μάιο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το καθολικό Πάσχα φέτος θα εορταστεί αρκετά νωρίς και συγκεκριμένα στις 31 Μαρτίου. Συνηθίζεται να κάνουν στην Κω την εμφάνισή τους οι πρώτοι τουρίστες με αφορμή το Πάσχα κάτι που ίσως γίνει μεμονωμένα φέτος.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Πολιτική

Ερώτηση του Βασίλη Α. Υψηλάντη στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη για τις ανάγκες των Αστυνομικών Διευθύνσεων και Υποδιευθύνσεων Δωδεκανήσου

Ερώτηση του Βασίλη Α. Υψηλάντη στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη για τις ανάγκες των Αστυνομικών Διευθύνσεων και Υποδιευθύνσεων Δωδεκανήσου Ο Κοσμήτορας της Βουλής και Βουλευτής

Αθλητικά Νέα

Rhodes International Cycling Events : Αύριο η έναρξη της 8ης διεθνούς διοργάνωσης με την στήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Rhodes International Cycling Events : Αύριο η έναρξη της 8ης διεθνούς διοργάνωσης με την στήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου  Γ. Χατζημάρκος: Στους Διεθνείς Ποδηλατικούς Αγώνες της Ρόδου αναγνωρίσαμε ένα

©2020 radioproto.gr