Ψηφιακό Κράτος Μητσοτάκη 2.0 ή ψηφιακό μπάχαλο κόντρα στους επιχειρηματίες.

Ψηφιακό Κράτος Μητσοτάκη 2.0 ή ψηφιακό μπάχαλο κόντρα στους επιχειρηματίες.

Πάνε σχεδόν 2 μήνες που η κυβέρνηση Μητσοτάκη με την 4η αργότερη ταχύτητα διαδικτύου στην Ευρώπη θέλησε να συνδεθούν με την ΑΑΔΕ τα POS και οι ταμειακές.

 

Το άγχος των προστίμων για την μη διασύνδεση έχει φέρει επιχειρηματίες, λογιστές και εταιρείες μηχανοργάνωσης στα πρόθυρα της τρέλας.

 

Καθημερινά πρέπει να λυθούν τεράστια προβλήματα συνδεσιμότητας ,οι πελάτες δυσανασχετούν , τα πρόστιμα καραδοκούν και η κυβέρνηση της τρομερής ανάπτυξης και των “ΖΒΙΝ” υπουργών ανέμελη και σίγουρη για τον εαυτό της συνεχίζει να καυχιέται πόσο καλά τα κάνει όλα.

 

Ζητούμε την άμεση παράταση για φέτος της διασύνδεσης, την αύξηση των ταχυτήτων του διαδικτύου και μεγαλύτερη συμμετοχή των τραπεζών σε όλο αυτό που ναι μεν είναι σωστό αλλά το περιβάλλον που μας επιβάλλει η κυβέρνηση να γίνει είναι ΣΑΘΡΟ!!!!

 

Κουνάκης Παναγιώτης

Υποψήφιος Ευρωβουλευτής Πασοκ -Κίνημα Αλλαγής

Δωδεκανήσιος

 

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Συνεργασία Ρόδου και Κω για την υγειονομική κάλυψη των Special Olympics 2026 στην Κω

Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Συνεργασία Ρόδου και Κω για την υγειονομική κάλυψη των Special Olympics 2026 στην Κω Τα Περιφερειακά Τμήματα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ρόδου

Πολιτική

Γ. Νικητιάδης στην ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου: Εθνική ανάγκη η αναπτυξιακή θωράκιση των νησιών μας

Γ. Νικητιάδης στην ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου: Εθνική ανάγκη η αναπτυξιακή θωράκιση των νησιών μας Τη σύνδεση της εθνικής θωράκισης των νησιών με την αναπτυξιακή στήριξή

©2020 radioproto.gr